19-05-2009, 06:44 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Evet bugünkü durumumuda bir yazayım bakayım
bir aydır ha aldım, ha alıcam, sonra bakarız dediğim Kpss hazırlık kitabını aldım 2010 yılındaki kpss sınavına hazırlanmaya karar vermiştim zatende nasıl olsa vakit çok diye erteleyip duruyordum.
Şöyle kapağını açıp bir göz gezdirdim bi erteleme daha bakarız akşam diye aslında korkum hayatımı zehir eden ders matematik, sözelim çok iyidir kpssye üç kez girdim ve hep beni bitiren ders oldu hiç anlamıyorum beceremiyorum ee öyle oluncada oşver zaten beceremiyosun oluyor paydos ediyoruz.Okul hayatımda bir şekilde atlattık kaldık ortalamadan geçtik,ek sınavla kopyayla vs. işin ilginç tarafı MYO bölüm olarakta Bilg.Tek.Prog. sayısal bölüm bitirdim şimdi bakıyorumda nasıl bitirmişim hiç sayısal yokken diyorum yani hayatımı zehir etti desem yeri
Geçenlerde sınavı kazanan çok samimi çocukluk arkadaşım "sen zeki adamsın anlamıyosun değil kaçıyorsun sözelin zaten çok iyi 18-20 matematik yapabilsen zaten kazanırsın sınavı otur çalış vaktin çok zor değil o kadar gözünde büyütme" dedi ve aslında bi yerdede haklıydı.
18 doğru matematik cevabı beni memur yapıyor bir yıldan fazlada süre var önümde.
Bir ay sonra anca kitabı alabildik çalışmaya başlayamadık daha ama kitabı odamın en görünen yerine koydum her odaya girdiğimde bana bakıyor bi kenara atsaydım aklıma bile gelmezdi bi süre sonra şimdi ben burdayım diye bağırıyor resmen.
Sonunda kavuşucaz kitapla da şimdilik sadece bakışıyoruz romantik romantik 
Başka bir gelişmede hayatimdeğisti.com un feysbukta grubu varmış hiç haberim yoktu, nasıl olduysa denk geldi üye oldum 
Neyse benden bu kadar, kpss'ye selam telkinlere devam... |
| |