Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 11:23 PM   #13 (permalink)
mutsuzum_06
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutsuzum_06 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler Müziğin Neresinde?

Alıntı:
known Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birşeyler saklanıyor demiyorum, yanlış anlaşılmalar olur diyorum. yanlış lanse edilen birşey de yok açıkçası. gayet masum bir soru soruluyor.
internetten programı bulur, ayrıştırırsınız diyorsunuz. Bunu herkes yapamayabilir. Benim söylemek istediğim böyle bir site yapılıyorsa, bunun tekniğide neden söylenmesin? bu soruda ve sorgulamada yanlış birşey yok.
sonuçta bu ayrıştırma işlemi en azından site yöneticileri tarafından biliniyor. Eğer bunun yöntemi söylenmiyorsa bu neden olabilir? Bu mp3 leri dinleyen insanların yararı için mi? insanlar birkez bu ayrıştırmayı yaptıklarında bir daha bu üretilmiş mp3 leri dinlemezler diye mi? böyle birşey yok. insanlar bu yöntemin faydalı olduğunu biliyorlar. Bu yüzden yine oluşturulmuş mp3 leri dinleyeceklerdir. o yüzden ben yine yöntemi bilen arkadaşlara sesleniyor ve soruyorum hangi programla ve nasıl?
Evet arkadaşın yazdığı gibi site üyelerinin aklındaki soru işaretlerinin en aza indirebilmek yararına bunun yapılması daha sağlıklı bir yaklaşım olmuş olur. Eminim bu sitedeki yetkilili ve değerli arkadaşlar bu konuda bize yardımcı olacaktır en kısa zamanda bekliyoruz esenlikler herkese
mutsuzum_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla