Konu: Selam
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2009, 12:27 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Selam

Merhaba Murat
Yanımıza hoşgeldiniz.

Çocuklar konusunda çok derin bilgim olduğunu söyleyemem ama belki sadece fikir olur diye yazmak istedim. Yeni bir uğraş edinmesini sağlayabilirsiniz mesela. Müziğe ya da spora yatkınlığı varsa bu kurslardan birisine yazdırabilirsiniz vaktini değerli harcamasını sağlaması için.

Aile içinde konuşma saatleri yaratın kendinize. Sadece yemek masasında kalmasın. Mesela kapatın televizyonu, bilgisayarınızı hepinizin gelecekte olmak istediğiniz, ya da şimdiye kadar başardığınız şeyleri anlatın. Gerçekçi ve sevgi dolu olun. Oğlunuza bir çocuk gibi değil yetişkin gibi davranın. Araştırması için konular verebilirsiniz, ya da okuması için kitaplar. Başta herhangi bir ödül koymayın ama zamanla ödüllendirme de işe yarayacaktır.

Oyundan ne aldığını sorun. Heyecan mı, zevk mi yada başka herhangi bir duygu? Peki bu duyguyu başka ne yapsa yaşardı onu irdeleyin sorularla ve şefkatle.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Umarım sizin için bir yol olur.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla