Ynt: bigünlük... günaydın. merhaba.
bugün sabah evde bişeyler atıştırmak için hazırladığım minik tabağımda bi taraftan tabağımdakileri yeme ve bir taraftan haberleri izlemek için açmış olduğum tv de -adı önemli değil- bi programda müthiş bir duygu yüklü, başarı hikayesi vardır. yada bana göre müthişti.
anne, oğul ve mektup yazılı bir haber.
anne: 50 yaşlarında, oğlunu askere gönderirken her ana gibi o da hüzünlü ama gururlu. çünkü oğlu askere gidiyor ve erkek olmanın önemli adımlarından birini daha aşmış olacak. gururlu çünkü bu vatana hayırlı bir evlat vermesi.
oğul: askere gitmiş.
mektup: anne oğluna yazdığı 3-5 satırlık duygu ve azim yüklü. çok mutlu olduğunu, oğlu geldiğinde onu evlendireceğini söylüyordu.
şimdi bu 3-5 satırdaki başarıyı sorarsanız...
anne bu mektubu yazabilmek için okuma yazma kursuna gittiğini ve artık oğlunun ona göndermiş olduğu mektupları okuyup cevap vereceğinin söylüyordu ve gözleri o kadar parlamıştı ki. o ışıltı o azmin verdiği mutluluk... görmeye değerdi...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |