Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2009, 09:41 PM   #4 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kendimizi nerde sınamalıyız?..

Alıntı:
umut6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb.
şunu merak ediyorum, mutlaka kendimizdeki değişimi az çok hissetmişizdir, yalnız acaba bu bize yeterli olacak mı sorusu akılda kalıyor.
acaba bizdeki değişimi net olarak anlamamız için ne yapmalı, yani bunu en iyi nerde anlarız, örneğin: toplum içine çıkınca içimizde rahatlık hissindenmi? Mutlaka herkesin faklıdır ama, genel olarak kendimizi en güzel nerde ya da ne konuda sınarız sizce?
Hangi konuyla ilgili sıkıntımız varsa o konu ile ilgili alanlarda desek doğru olur heralde.super

Sosyal fobisi olanlar için, sosyal ortamlar, yalnızlık korkusu olanlar için yalnız kalmak, ilişki sorunu olanlar yeni bir ilişkide yada devam eden ilişkide, öfke sorunu olanlar da öfke duydukları konular ya da kişilerle oldukları zamanlar denebilir mesela.

Bu çok geniş ve göreceli bir kavram. Gün içerisinde ve her zaman sınıyor oluyoruz kendimizi zaten.

Yani Hayatta diyelim kısaca.super
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla