Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2009, 07:04 PM   #404 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady







14 Temmuz: "Hersey buyuyup gelismek zorundadir. Tum yasamin boyunca bir cocuk olarak kalmak, baskasi tarafindan beslenmek ve giydirilmek ve herseyin senin icin yapilmasini istemezsin. Eger bir cocugu izlersen onun degismeyi ve yeni seyler denemeyi ne kadar istedigini gorursun. O daima deneyimliyor, ogreniyor, buyuyor ve gelisiyor. Bu buyumenin ve degisimin dogal surecidir. Bir cocugun bunu yapmasi icin mucadele etmesi gerekmez; bu son derece dogal bir sekilde gelisir. Bu, Yeni Cag'in gerceklesmesi icin de boyledir, ki o zaten simdi seninle buradadir. Ona dogru ilerlemek icin mucadele etmene, savas vermene gerek yok; bilinmeyenden korkmana gerek yok; etrafindaki degisimlerin hizindan ve etrafindaki gelisimden kaygilanmana gerek yok. Gerceklesmek uzere olani gercek bir nese ve umitle bekle.
Hicbirsey fazlasiyla buyuk degil, hicbirsey fazlasiyla harika degil, hicbirsey imkansiz degil. Mucizelerimin mukemmel bir sekilde gerceklestigini gor ve sonsuz sukran duy."





__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla