Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2009, 05:07 PM   #375 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady








16 Haziran: "Yaşamda bir hedefin, bir amacın olduğundan emin ol. Her rüzgar değişiminde oradan oraya esintiyle savrulan dümensiz bir gemi gibi, yaşamda oradan oraya dolanmak seni hiçbir zaman tatmin etmesin. Nereye gittiğini ve ne yaptığını bilmelisin. Pek çok ruh yaşamında oradan oraya, yapıcı sonuçlar alamayacak şekilde dolanıp durmaya isteklidir. İç huzurunu ve içindeki emin olma duygusunu bul ve herhangi bir stres ya da gerginlik hissetmeden, senin olduğunu bildiğin yolu takip et. Dışından sana bildirildiği için değil de, içsel olarak onu bildiğin için, yapman gerektiğini bildiğin şeyi yap. Daima, yaptığın şeyin doğru olduğunu içsel olarak bilmelisin; işte o zaman yoluna devam edip, yoldaki tüm engelleri, gerçekten güçlü bir şekilde ve emin olarak, kenara itebilirsin. Bil ki BEN senin pusulanım, bil ki BEN senin rehberinim; ve seni hedefine doğru yönlendireceğim; yol sana ne kadar zor görünürse görünsün..."







__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla