Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2009, 05:43 PM   #60 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

8/6


Sabah, hepimizin tanrısallığımızla bağlantı kurabileceğimiz kutsal bir zamandır. Gecenin sessizliği yeni bir güne yol verirken, sabahın düşünceleri ve hisleri tüm günümüzün temelini oluşturabilir. Etrafta koşuşturmaya başlamadan önce sabahları kendinize birkaç dakika ayırmanız bile harikulade bir güne yol açabilir. :)


Banyo yapmadan önce kendinize rahatlatıcı bir yağla masaj yapabilir ve tüm bedeniniz için Tanrı’ya teşekkür edebilirsiniz. Kafanızdan başlayarak, bir yandan kafanızı yağla ovarken, bir yandan Tanrı’ya yüz hatlarınız, duyularınız, sesiniz, kulaklarınız ve beyniniz için teşekkür edin. Sonra boynunuzu ve omuzlarınızı, kollarınızı ve ellerinizi, göğsünüzü ve karnınızı ovarken aynı şekilde Tanrı’ya teşekkür edin. Bedeninize size hizmet ettiği için, ruhunuzu barındırdığı için ve güçlü bir yapı olduğu için teşekkür edin. Oradan kalçalarınıza ve bacaklarınıza geçin ve dikkatinizi bedeninizin masaj yaptığınız her bölümüne odaklayın. Ayaklarınıza geçtiğinizde, onların sizi yıllardan beri taşıdıklarını hatırlayın ve onları takdir edip teşekkür edin. Gözleriniz kapalı bir halde, tüm bedeninizi tarayın ve gerilim ya da rahatsızlık hissettiğiniz bir yer olup olmadığını hissedin. Sevecen dikkatinizi o bölgelere yöneltin, sizinle iletişim kurdukları için onlara teşekkür edin ve gerilimin bedeninizden akıp gitmesine izin verin. ona el sallayarak uğurlayın.


Eğer yağ masajı yapmaya vaktiniz yoksa, duş alırken bedeninizin her bölümünü sevgiyle yıkayın ve o bölüme işini yaptığı ve bedeninizin geriye kalan bölümünü desteklediği için teşekkür edin. Bütün bu işlemin beş dakikadan fazla sürmesi gerekmez. Eğer daha fazla zamanınız varsa, bu işe daha fazla zaman ayırın. Önemli olan, kendinizi onurlandırmaktır. Kendinize önemli olduğunuz mesajını verin. Dehanızı onurlandırın ve ona saygı gösterin. Kendinizi içtenlikle onurlandırarak aynı şeyi başka insanlar için de yapabilecek, böylece yaşamınıza benzer anlayıştaki insanları ve olumlu durumları çekebileceksiniz. Ayrıca her gece vakit ayırıp kendiniz için özel bir şey yapabilirsiniz. Banyo yapmak gevşeyip günün gerilimini atmanın çok iyi bir yoludur. Mumlar yakıp, ışıkları kapatıp, sıcak su dolu bir küvete uzanmak kendinizi beslemenin harika bir yoludur. Ayrıca meditasyon yapabilir, sadece sessiz kalabilir, ya da ruhunuzu besleyen bir müzik dinleyebilirsiniz. Eğer banyo almaktan hoşlanmıyorsanız, her gece yatmadan önce ruhen besleyici bir ortam oluşturmaya çalışabilirsiniz. Ruhen canlanıp neşelenmek için mumlar yakmak, tütsüler yakmak ya da aromaterapi uygulamak günü sona erdirmenin yollarıdır. İster müziği açın, ister sessizlik içinde meditasyon yapın, ama oluşturduğunuz besleyici atmosferin tüm varlığınıza nüfuz etmesine izin verin.

Dünya size aynalık eder. Eğer siz kendinizi içsel olarak sever, besler ve takdir ederseniz, bu kendini dışsal yaşamınızda gösterecektir. Eğer daha fazla sevgi istiyorsanız, kendinize daha fazla sevgi verin. Eğer kabul edilmek istiyorsanız, kendinizi kabul edin. Size söz veriyorum, eğer kendinizi varlığınızın en derin yerinden sever ve sayarsanız, evrenden de aynı düzeyde sevgiyi ve saygıyı kendinize çekersiniz. Eğer siz bunu yaptığınızı düşünüyor, ama dış dünyanız istediğiniz gibi görünmüyorsa, size bir kez daha kendi içinize bakmanızı öneririm. İçinizdeki yalanı ortaya çıkarın. Neye sahip olmanıza izin vermediğinizi, neyi en çok arzuladığınızı ortaya çıkarın.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla