Alıntı:
saime1 Nickli Üyeden Alıntı
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim .Aslında vücüdumdaki olayların, sancıların nedenlerini biliyorum ama pekiştirmek ve bir başkasından duymak için , rahatlamak için danışma gereğini duyuyorum , kendimi okadar iyi tanıyorumki ama yinede paylaşmak istiyorum .sizinle aynı zamanda üye olup telkinleri dinlemeye başlamışız bakalım gelişimlerimiz hangi hızda olacak sevgiler |
saimecim aynı dönemde üye oldugumuzu bilmiyordum yalnız gelişme konusu kişiden kişiye degişmektedir diye biliyorum birde benim kendi telkin hipnoz nlp bilinç altı ve üstü gibi daha birçok çalışmalarım vardı telkinler sadece kendi kendime uygulamada kolaylık ve direnç vermememi sagladı diye düşünmekteyim bendeki gelişim belki hızlı oldu belkide yavaş ama şu kesin kendi çalışmalarımda 1 günyapsam 5 gün bırakırdım
kendi yaptıgım çalışmalarımı hep sıkıntılı anlarımın sulara gömülmesi ve huzuru yakalamaylaydı tebi etkisini çok gördüm iyi oldumda bıraktım
sitedeki talkinlerde ise devamlı her fırsatta dinlemekteyim ve kendi metotlarımıda eklemedeyim
sevgiyle kal