Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2008, 07:44 PM   #26 (permalink)
kamil5
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 100
Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kamil5 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: olacaklari hissetme

kusura bakmayın ama ben eleştiri yapacağım . bazıları telkin falan diyo ama ben müzik diyeceğim.bu müzikleri kim üretiyo yani kim yapıyor. bu müziği günlerce dinledikten sonra boş çıkmak hiç iyi olmaz. zamanımıza yazık. dün başladım bu mizikleri dinlemeye.sabah 1 saat de olsa erken uyandım.yada uyanmaya zorladım kendimi.ben bu olayın piskolojik olduğuna inanıyorum.ama baş ağrısı falan oldu bende .bu normaldir 1 saat şarkı dinleyince bile insanın başı ağrıyor. aynı müzüği birçok kez dinlemekte baş ağrısı yapar.birileri yolda dik yürüyorum demiş sen 5 saat müzik dinle kendinide inandır dik yürümeye tabiki yürürsün.beynimiz böyle çalışır neye inanırsan onu yaparsın.bugün santranç oynadım. herzamanki gibi ama hep yenidim. sanki dikkat dağınıklığına neden oldu bende. ayrıca çok sinirlendim. normalde hiç sinirlenmem .hatta hakaret bile ettim.
bide rüyalarım hep çıkar. bazen istediğim rüyayı da görürüm.çünkü biz uyuduğumuzda ruhumuz gelecek zamanla etkileşim halindedir. arkadaşımla kavga etiysem rüyamda gerçek te de kavga ederm.

bide bir arkadaşımızı aramak istediğimizde o bizi arayabilir. bu aslında normaldir. çünkü beyinden beyine iletişim gerçekleşir.karşıdaki beyin bizi aramak istediğini düşünür. bu bilgi bize iletilir. sonra bizde bu bilgiyi bilinç altımızla alarak o kişiyi aramak isteriz. ama o bizden önce düşünmüştür bunu ve o bizi arar. bazende tersi olur biz birisini aramak isteriz ama tereddüt ederiz biraz bekledikten sonra karşıdaki kişinin bizi aradığını görürüz.

son olarak idda oynamayı hiç tavsiye etmem . zaten kendinde diyorsun zarar ettim diye. idda nın hisle alakası yoktur. tahminle alakası vardır.

bu yazıdaki amacım kötülemek değil bu yazıları yazarken bile o müzikleri dinliyorum.su sesi üşümeme neden oluyor. ayrıca klasik müziği tavsiye ederim .çünkü klasik müzik tek başına zakayı ve konsantrasyonu arttırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış.

bide arkadaşıma internetten su sesini indirip yolladım ona insan sakinleşiyo öz güveni artıyo falan dedim yolladım . oda evet işe yaradı dedi saygılarımla...



__________________
hayırlısı...
kamil5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla