Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2008, 03:42 PM   #25 (permalink)
teoman_
Yüzbaşı
 
teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 876
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Ynt: olacaklari hissetme

deneyimlerinizi okudum. bu konu ilgimi çekti. bende deneyimlerimi, paylaşmak istiyorum sizinle.
yaklaşık 3 yıldır iddaa oynarım. özellikle maç skorlarını doğru tahmin ettiğim zaman müthiş derece neşelenirim.
ender de olsa 2-3 maçın skorunu doğru tahmin ettiğim oluyor. (yani o iddia oynarken içime doğuyor maçların kaç kaç biteceği)
iddada ufak tefek de olsa bu sayede para kazanıyordum. ama daha çok kazanma isteği artınca önsezi olayları tamaman tükendi. artık skorları saçmalamaya başlamıştım... doğru tahmin yok denecek kadar azalmıştı...
ve farkettim ki kendimi ne kadar zorlarsam zorlayım maçların sonuçlarını önceden doğru tahmin etme şansım zorladığım oranda azalıyordu. ve bu önsezinin pratiklerle gelişitirelemeceğini de anladım çünkü iddaa da kazandığımın üç katını kaybetmiştim.
bu yüzden iddaa olayını bıraktım.
ama telkinleri dinledikten sonra önsezi konusunda gelişme yaşandı mı bilemiyorum çünkü yakın arada bahis yapmamıştım. maç sonuçlarını doğru tahmin etme konusunda yetenekli arkadaşlarımız varsa onların da görüşlerine her zaman açığım.
biraz para kazanalım
__________________


Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla