Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
cent'cim tarumar oldum tatlım...  nasıl sevgiyle kalabilirim bilmem ...
şu aylin olayına fena bozuldum....hiç birini tutturamadım...zekamla ilgili problemim olabilirmi .... dusun
örtmeniiim...örtmeniiiimmm...bi cevap lütfen...  |
ay canım benim yok cancazım bitanem biz öyle bir egitmden geçtikki hep ezber ve dikkat ettiysen sırf okumak için okuyoruz dikkat etme yok bizim egitimizden soru yöntemlerinden alışılmışın dışında bir soru beklemedigimizden düşüş yaşıyoruz ve çokkkkk kolay soruları nasılda yanlış cevaplıyor hatta cevap içinde oldugu halde cevap veremiyoruz
canım bilemedim diye dert etme çogunluk yanlış cevap veriyor merak etme zekanla ilgili bir problemin tabiki yoktur bitanem ben bundan eminim
babam ilkokuldayken bana 5 i 5 kuruştan 5 yumurta ne yapar derdi ben 25 derdim düşüm cevap içinde şimdi bie verilen egitimle ne derecede sorulara adepte olup cevap verdimizi anlıyorum o zaman babama sen bilerek yapıyorsun bana soru sorma derdim ama bu tür sorular da iyidir bitanem şimdi çok degişik sorular arayıp cevaplarını bulma istegim var buda annemin ve babamın benim deyimimce acayip sorularından kaynaklandı
bak bir soru daha havada uçan memeli söyle
cevap bir yarasa
espirili cevap hostes
şimdi sevgiyle kal kafanı takma ya eglen bence