Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2008, 09:53 PM   #5 (permalink)
aysunt
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ben de yazacağım

selamlar sevgi ve güzellikle
evet bugün daha enerjiğim. sonunda topladım kendimi.
bugün telkinlere sosyal fobiyi ekledim. aslında böyle bir sorunum yok ama içeriği o kadar güzel ki. deniz,okyanus, kamara çok dinlendirici geldi bana. bakalım neler olacak. bu arada iştah açıklığı son gaz devam ediyor. sürekli tatlılar, dondurmlaar istiyor canım. ama neyseki kilo sorunum yok. hatta zayıfım. bu yüzden ne istersem yiyorum çok şükür
yeni kediciğimiz de evimize neşe, enerji, pozitiflik getirdi küçük bir canlının büyümesini, masumluğunu, saflığını görmek insana heyecan veriyor. Allah'ın yarattıklarına, mucizelerine bir kez daha tanık oluyoruz. bu nedenle çok mutluyum ve şükrediyorum.
bu arada cts. günü gazede cern'de çalışanları gördüm. ve dedim ki ben de bilim adamı olmak istiyorum. araştırma merkezinde çalışmak istiyorum. aslında iş aramıyorum ama pazar günü öylesine kariyer.nete girdim. sadece izmir, manisa ve bursa ilanlarına bakardım eskiden. nedense istanbula da baktım bu sefer. ve tam da istediğim hayalini kurduğum gibi bi iş ilanı gördüm. hemen başvurdum. sürekli aklımda.
şimdi olmasa bile en azından bu ilana başvurmuş olmam bile bir işaret. hedeflerime yaklaştığımı hissediyorum ve çok başarılı olacağıma inanıyorum. işteki tek amacım kendimi sürekli geliştirebileceğim, yaptığım işten mutluluk duyacağım, kendim ve dünya için bir şeyler yapabileceğim bir iş. bunu yapabileceğime inanıyorum ve bu yüzden de yapmam lazım.
herkese sevgi, saygı, mutluluk ve hayattan tatmin diliyorum herkes için. birimizin mutluluğu çevresine de yansır mutlak. birbirimiz için iyi dileklerimizi hep aklımızda tutalım.
zaten buradaki insanlar da böyle. ve bu yüzden ben bu forumu çok seviyorum
  Alıntı ile Cevapla