Alıntı:
karamsar_82 Nickli Üyeden Alıntı
 BAŞARAMIYORUM OLUMLU NE İÇSEL KONUŞMA NEDE BAŞKA BİRŞEYİ ....Dün gece hiç uyumadım, bugün ofise gelir gelmez iradeye hakim olmanın yollarıyla alakalı yazılar aradım, tesadüf sizi buldum (ne iyi yapmışım)
dusun arkadaşlar benim sorunum hiç birşeyi iyi düşünememek, herşeyin kötüsünü düşünüyorum çok karamsarım ama gariptirki bu sadece nışanlımla alakalı konularda böyle yoksa hayata olumlu bakabilen bir insanım. şu kıskançlık denen duygudan kurtulmak istiyorum ben ondan kurtulmazsam nışanlım benden kurtulacak bu gidişle, her an beni aldattığını düşünüyorum ve sürekli beynimde senaryolar yazıyorum, bu durum 7 senedir devam ediyor ve ağlamadan uyuduğum bir gecem yok. kurtulmak kendimi önemsemek hayatı yaşamak istiyorum ama yok yok yok olmuyor. BANA BİR YOL DOKTORAMI GİTMELİYİM SİZCE |
merhabalar hoşgeldin öncelikle sefalar getirdin

telkinlerin yararını bir süre sonra sende farkedeceksindir özellikle kendine güveni çok dinle kendindeki eksiklikler veya sevdiginde büyüttügün özelliklerinden birde toplumumuzda erkek aldatır düşüncesinden dolayı bilince yerleşmiş düşünceleri atmak için başkalarının düşüncelerini önemsememeyi dinle derim tabiki bilgili arkadaşlar sana daha detaylı bilgi verirler
olumlu düşünemedigini yazmışsım bir yazı okumuştum ama nerde oldugunu hatırlamıyorum bulsam eklerdim yazı şöyle olumsuz düşünceleri engelemeye çalışmak daha çok çagırmayı getirir ne yapmalısınız olumsuz düşünce oldugunda farkedin bilincinizi o anda bir eşyaya yöneltin o eşyanın neden yapıldıgını nasıl yollardan geçtigini düşünün dikkat bilinci farklı yöneltme bir süre sonra olumsuzlıkların gelmemesini saglar her olumsuzlukta deneyin
kıssaltarak yazdım
sevgiyle kalın