Konu: Eskilerim ;
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 04:35 PM   #15 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen
 
Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 425
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Eskilerim ;

birgün rüyamda ölüyordum.aslında rüya mıydı hala emin değilim.o ara ölümü, nasıl birşeye benzediğini sıkça düşünüyordum ve işte o gün (zamanı, gün mü gece mi olduğunu hatırlamıyorum) yeni uzanmıştım..daha henüz odadaki sesleri bile duyabiliyordum, demek tam dalmamıştım..
bedenimden bir metre kadar yükseldim...kendimi yatakta uzanmış olarak görüyordum...ölüm anındaydım, can çekişiyordum...o duygunun ne ağır birşey olduğunu anlatamam! ölümle ilgili kafamdaki en çengelli soru işaretine cevap buldum; ölürken fiziksel acı çekmiyorduk...ama ruhun maruz kaldığı o acı!...bir an önce bitsin istiyordum, bitmiyordu! ölüm anı uzadıkça uzuyor, hareketsizce beklemek feci ızdırap veriyordu...

niye anlattım şimdi bu garip, acı deneyimi? çünkü içimde korkunç birşey keşfettim! o ölüm anının uzayıp giden eziyeti bana hiç yabancı değildi! hayatımın pek çok döneminde ben aynı ağır duyguyu hayatın kendisi için hissetmiştim!!

şimdi galiba eskisi kadar sabırsız değilim...acelem yok, bekliyorum...
__________________

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla