Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2008, 10:29 PM   #15 (permalink)
Resureksiyon
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 67
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Resureksiyon is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği*

Alıntı:
l3eyaz Nickli Üyeden Alıntı
Resureksiyon kararlı bi şekilde çalışmanı takdir ediyorum.
günlüğünü yakından takip etmeye çalışıyorum.sen yüksek benlik çalışması yapınca daha bi dikkatle anlamaya çalışıyorum mesajlarını.çünkü benim de ilgilendiğim konu.

biz yüksek benliğimizi bizden uzak sanarken aslında yüksek benliğimiz yine bizizdir.biz çoğunlukla ne gibi mesajlar verirsek o da aynı mesajı bize gelişmiş haliyle iletiyordur belki.iyi çalışmalar.
Beyaz bilemezsin öyle heycanlıyım ki sana nacizane tavsiyem, ona ulaşmak istiyorsan kendine bir kaç gün mühlet ver 1ay mesela o ayın sonunda ona ulaştığını hisset ve bu geçen günler içinde çekim yasasıyla her gün çalışma yap şuan sana diyebilirim ki ona ulaşmış gibiyim inan kelimeleri bile düzgün kuramıyorum farkındaysan heycandan ,muazzam bi his inşallah yaşarsın sende bu güzelliği, bizlerle paylaşırsın seninde güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada aklıma gelmişken bir destek senı kendıne daha ıyı hıssettırıyor en büyük destek aslında içinde, sadece ona ulaşma yolunda birinin desteği seni tetikliyor ımmm ne denir? motive evet, iç motiveni yüksek tut. yani seni mutlu eden şeyler sadece çevre koşulları ,dış etkenler olmasın, gün içinde de sanki içinde başka biri daha varmış gibi konuş onunla,sorular sor "sence ne yapmam gerek? " gibi... cevap veriyor sana ne yapman gerek hususunda ay çok heycanlı mutluyum umarım sana da yazdıklarım aydınlatıcı olur. ıp uçlarıyla halatın ucundakini kendine çekmek gibi bişi bu bilirim... az cebelleşmedim kendimle sadece ipi bulmak için...

Şimdi yoğunlaşma zamanı suya atlayıp su olmam lazım benim. (yoğunlaşmakta konsantrede sorun yaşıyordum diye olumlama yaptım kendime, yoğunlaşmakta tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim)

Sevgilerimle
__________________
Her gün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler...
Resureksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla