Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2009, 05:19 PM   #10 (permalink)
pitircik
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

16/7
16/7 hayat yolunda olanlar açıklık,içtenlik,kabullenme ve güvensizlik sorunlarını halletmek,içlerindeki yaratıcı ruha ve başkalarının içindeki güzelliğe itimat etmeyi öğrenmek,ideallerini ve vizyonlarını pratik yollardan paylaşmak için burada bulunmaktadırlar.

Bu bireyler,mahçup düşme ya da budala görünme konusunda derin bir korku duyan,insanlara son derece mesafeli duran,kendi içlerinde yaşayan,daha iyi bir dünya yaratmaya çalışan, ama mevcut dünya yüzünden cesaretleri ve hevesleri kırılan kişiler olabilirler.Onlar bir hayli mahremiyet içinde bir hayatı tercih ederler;ama zihinsel berraklıkları ve huşu verici yaratıcı hayal güçleri nedeniyle dünyaya büyük bir katkıda bulunabilirler.

Bu bireylerin hayat yolu,onların yoğun ve faal hayal güçleriyle,ayakları hayatın günlük gerçeklerine en az basan yollardan biridir.Yüksek idealleri ve perfeksiyonist eğilimleri,akıcı yaratıcı enerjileri ve çok,çok daha derinlemesine bilme arzularıyla 16/7’ler için zorluk,günlük hayatın dünyasını kabul edip benimsemek ve kendi içlerinde aradıkları güzelliği ve kusursuzluğu bulmaktır.

Çoğu 16/7’ler başkalarına ve kendilerine itimat etme konusunda önemli sorunlara sahiptirler.Bununla birlikte,yaratıcı enerjilerini bir vizyona,bir arayışa,hedefe ya da yüksek bir amaca yönelttikleri zaman,içlerinde,onlar olarak ve onlar vasıtasıyla tezahür eden Öz’e (Tanrı’ya) itimat ederler.


17/8

17/8 hayat yolunda olanlar para,güç ve ruhla ilgili sorunların halletmek için burada bulunmaktadırlar.Onlar içlerindeki yaratıcı ruha itimat etme ve bu ruhu başkalarıyla paylaşma suretiyle bolluk ve içsel gücü gerçekleştireceklerdir.

Bu bireyler kaderlerini gerçekleştirebilmek için,önce para ve güç hakkındaki çatışan itilimler,korkular ve inançlarla yüzleşip onları yenmek,kendilerine ve Öz’e (içlerindeki Tanrı’ya) daha derin bir itimat geliştirmek,güven ve yaratıcılığa ulaşmak zorundadırlar.

Daha çok içe yönelen 7 enerjisi ve daha çok dışa yönelen 8 enerjisi zıt yönlere çeker görünseler de, 17/8’ler pozitif yönde çalışırlarken böyle bir zıtlık söz konusu olmaz.Onlar vasıtasıyla iş gören Öz’e itimat etmeye başladıklarında,altte yatab bir paranoya ve korku yükü kalkar ve onları yaratıcı enerjilerinden doğal olarak akan,bolluğu çeken ve üreten bir genişlemeye açar.Bu bireyler maddi durumları ne olursa olsun tam bir doyum hissetmek için 7 enerjisinin sorununu halletmek zorundadırlar.

Bu bireylerin ün,itibar kazanma ve nüfuza sahip olma konusundaki itilimlerini bastırmak yerine,onu kabul ve itiraf etmeye ihtiyaçları vardır.Onlar,yüksek bir amaçtan yoksun maddi başarının boş olduğu gerçeğini gözden kaçırmadan.maddi alemde oyun oynamanın tadını çıkarabilirler.

18/9

18/9 hayat yolunda olanlar dürüstlük para,hakimiyet ve güven sorunlarını halletmek,enerjilerini ve etkilerini yaratıcı biçimde tezahür ettirmek ve yüksek bütünlük (özü sözü bir’lik) prensiplerine uygun olarak kullanmak için burada bulunmaktadırlar.

Bu bireyler,geniş,dost tavırlı,hatta neşeli görünebilir,ama onların içsel hayatları suçluluk,korku ve güvensizlik gölgeleri taşır.Bütünlük ve bilgeliğe giden yollarında güvensizlik sorunları gibi,para ve güçle ilgili derin biçimde kökleşmiş,sık sık çatışan çekim ve sakınma(para ve gücü isteme,hem de ondan kaçma) sorunlarını halletmeleri gerekir.

Bütünlük onların hayat amaçlarının en yüksek noktasını oluşturduğundan,18/9’lar bunu tercih etseler de etmeseler de , yüksek ahlak ve dürüstlük niteliklerine dayanmalıdırlar.Onlar ya ilham verici bir örnek olarak yol gösterirler ya da yanlış yola sevk eder ve ibret verici örnek olarak gösterilirler.

9 enerjisiyle çalışan diğerleri gibi,18/9’lar dürüst davranma ya da sonuçalara katlanmayı içeren bir hayat yaşarlar.Yüksek yasalara uygun olarak yaşayan 18/9’lar,dürüst,gayretli çalışmayla geçen güzel ve doyum verici bir hayat yaratırlar ve kendi emeklerinin sonucunda elde ettikleri ödüllerin tadını çkarırlar.


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla