Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2008, 11:16 AM   #36 (permalink)
heal
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 229
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR
Bir iki gün önce toplu halde enerji yükseltmenin çok büyük faydası olduğunu söylemiştim..ve daha öncede maditasyon yazacağımı vaat etmiştim..meditasyon yolda..yarın akşam seslendirebileceğimi sanıyorum..( yeni komşular gece yarılarına kadar gürültü yapıyorlar..)

Çekim yasasının kayıp parçalarını ararken..eski bilgilerde tekrar yüzeye çıkmaya başladı..
The secreti seyrettiğimizde..orada bize, imgeleme çalışmalarının çok faydalı olduğu söyleniyordu..elbette faydalı.. fakat imgelememizi eylemlerle desteklemezsek..gerçekleşmesi uzun sürer..

Yattığınız, ve gözünüzü açtığınız zaman görmeniz için yazılan çek’in yeterli olacağını düşünüyorsanız..isteyen herkese…Vakıfbank kaşeli çeki istediği boyutta gönderebilirim..ama yazdığınız miktarın size gelmesi için..elinizde o değerde bir şey yoksa…loto oynamıyorsanız..piyango bileti vs almıyorsanız..bu meblağın size gelmesini zorlaştırıyorsunuz ..

Diyelimki zevk alarak yaptığınız işe sahip olmak istiyorsunuz..bunun için evrene isteğinizin enerjisini gönderirken,bilinçaltı telkinlerini dinlerken.. ilgili olabilecek kişilerede duyurmanız gerekiyor..bundan bir iki ay önce bir arkadaşımız..işe ihtiyacı olduğunu, iş aradığını duyurdu bize..hepimiz onu yüreklendirirken..içimizden birisiyle aynı şehirde yaşadıkları çıktı ortaya..ve kısa bir süre sonra arkadaşımıza iş bulması için yardım kendiliğinden geldi..çekim yasasını tam olarak devreye sokmak için mutlaka niyetlerinizin duyurulmasıda lazım..neyin nereden geleceğini bilemeyiz…

Şimdi benim size önerim şu, isteklerinizin ne olduğuna kesin karar verin..istekler bitmez allahta bitirmesin zaten..bir liste yapın..listeyi yaparken..düşünmeden yazın..sonra bunları önem sırasına göre sıralayın…1. sıraya çıkan isteğinizin gerçekten öncelikli olduğundan emin olun..bu isteğinizin oluşmasına engel olan düşünce kalıbınızı bulamıyorsanız..( çünkü çok istedim ama olmadı diyenlerimiz çok.) açık yürekle yazın..onu okuyan herkes size nedenleriniz bulmakta yardımcı olacaktır..yazdığınızı okuyan herkes saf niyetle paylaşımda bulunurken..en ummadığınız bir zamanda vede en umulmadık kişiden gelen bir cümle veya bir söz..sizin kendinizi sobelemenize yetecektir..( ama sizden bir ricam var asla alıngan olmayın..size yazılanların desteklemek için yazıldığından emin olun..bu konuyla ilgilenmeyen arkadaşlar lütfen hiçbir şey yazmasınlar..ama paylaşımları mutlaka okusunlar çünkü çok önemli tecrübeler çıkacağından eminim..)

Şimdilik bu kadar..göreceksiniz.. ilerleyen günlerde, secretin kayıp parçaları kendiliğinden ortaya çıkacak..eylemlerimizin ne olacağını isteklerimiz belirleyecek..nerede yanlış yaptığımızı bulacağız..

Ne istemediğiniz değil ne istediğinizi yazın..ve bu isteğinizin gerçekleşmesi için neler yaptığınızı…güçlü yeteneklerinizi. Güçsüzlükleriniz...burada kimsenin kimseyi ayıplaması, yargılaması.söz konusu değil..bir konuya açılan yüzlerce pencere olacaktır..biz saf niyetle yaptığımız paylaşımlarla hangi pencere daha aydınlıksa oradan çarenin geleceğini bileceğiz..

Şunu söylemeden geçemeyeceğim..sizi çok ciddi olmaya değil..oyun oynamaya davet ediyorum..yaptığımız her şeyi oyun oynarcasına yapacağız.. ve çekim yasası rahat yürekle neşeyle yapılan çalışmalarda daha çabuk ortaya çıkar..emin olun..

Haydi oyun bahçesini kurdum..hep beraber oynayalım..
Bu aslında çok iyi bir fikir ama benim şöyle bir sorunum var. Okadar gergin ve sinirliyim ki şuan beni neyin mutlu edeceğini bilemeyecek ve göremeyecek kadar.
5 ay öncesine kadar çok iyiydim, sanırım bir travma sonrasında sarsıldım. bir dönem depresyon tedavisi gördüm ki ancak yaşayanlar bilir nasıl bir çıkmaz olduğunu. 4 yıldır çok iyiydim hiç bir sorunu çok büyütmeden çözebiliyor, 3-5 günde kendimi toplayabiliyordum. Ama 5 ay oldu ve yok, toplayamıyorum. En ufak bir sorunda sinirlerim altüst oluyor. Kendimi eve atıyorum, uyuyamıyorum. 1 haftadır daha da kötüleştim. Sigarayı bir kere bırakan tekrar başlasa bile tekrar kolaylıkla bırakır. Çözmüştür çünkü olayı, yöntemini öğrenmiştir. Nasıl bırakılacağını biliyordur. Depresyonda böyle bir şey, nasıl çıkılacağını öğreniyor insan. Ama ben şuan depresyona girme evresindeyim ve burda direksiyonu kırmam gerek. Girmeden kendimi kurtarmalıyım. Şimdi beni burdan çıkaracak tekrar hayatın güzelliklerini görmemi sağlayacak birşeyler bulmalıyım. Çünkü biliyorum ki onlar hep var sadece ben bazen görebiliyorum bazen de göremiyorum. Şimdi göremediğim bu dönemde elbette ne istediğini bilmez bir haldeyim. Bunun için çözüm canımı sıkan şeylerin ne olduğunu bilmek, onları ortadan kaldırmak derseniz işte orda gözümün önünde koca bir demir perde var. Şimdi bu kapana kısılmış hali bir yerden kırmalıyım. Tek istediğim bu. Bu çıkmazdan kurtulmak için nefes alacak bir çatlağa ihtiyacım var, belki bir ışığa.Fikirlerinize ihtiyacım var, hepinize şimdiden teşekkürler
__________________
Kardesim sen düsünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düsünürsün gülüstan olursun
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla