Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2009, 01:03 AM   #9 (permalink)
pitircik
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

32/5 veya 23/5

32/5 veya 23/5 hayat yolunda olanlar, bağımsızlık,duygusal dürüstlük ve işbirliği ile ilgili sorunlarını halletmek, sonunda disiplin ve deneyim derinliği yoluyla özgürlüğü yaşamka için burada bulunmaktadırlar.
32/5 ya da 23/5 üzerinde çalışan bireyler,bağımlılık ve bağımsızlık,sorumluluk ve duyguların dürüstçe ifadesi konularında içsel mücadeleler,eğilimler ve çatışmalar yaşarlar.

Bu iki enerji de hemen hemen aynıdır,tek fark 3 ve 2’nin ters düzenleridir.Çoğu 23/5’ler geç çiçek açarlar,daha hakim durumdaki 3 enerjisinin duyarlılık ve kendinden kuşku sorunları nedeniyle,güvenlerine kavuşmaları daha uzun zaman alır.Onların ayrıca kendini ifade konusundaki itilimleri ve korkuları 32/5’lerden daha güçlüdür.

Çoğu 32/5’ler işbirliği konusunda 23/5’lerden daha derin sorunlara sahiptirler.Karşılarındakine her şeylerini verme,hatta çok yönlü kimliklerini bırakıp bukalemun gibi ,eşlerinin değerlerine,çıkarlarına,arzularına tabi olma eğilimindedirler.Sonra,çizginin bir yerinde kendi ihtiyaçlarını ihmal ettikleri ölçüde,duygusal yönden geri çekilebilir ya da içerleyebilirler.

Hem 32/5’ler hem de 23/5’ler gerçek özgürlüğü deneyimlemek için buradadırlar.Onlar tarafından aranan özgürlük bir deneyimleme ve bilme itilimi olarak tezahür eder.Bu özgürlük hayatın farklı -fiziksel,zihinsel,duygusal,sosyal,cinsel ve mali- arenalarında bir devingenlik,değişkenlik duygusunu gerektirir.İster hayatta,ister kitaplarda ya da filmlerde olsun,her yerde yeni fırsatlar keşfetme ve serüven bulma arayışındadırlar.

Bazen yaptıkları şey üzerinde saplantılı bir biçimde odaklanabilir ve büyük tabloyu göremez hale gelebilirler.Kendilerini özgür kılabilmek için disiplin,odaklanma ve bir öncelikler duygusuna ihtiyaçları vardır.

32/5 ve 23/5’lerin aradıkları nihai özgürlük içseldir –kendileri olma özgürlüğüdür.,kendinden kuşkudan,korkudan kurtuluştur.Ancak bu içsel genişleme duygusunu oluşturarak,kaderlerinin dış dünyada da gerçekleştiğini hissedebilirler.Bununla birlikte içsel özgürlüğü meydana getirmenin bir yolu da dış deneyimlerle yüz yüze gelmektir.Dış dünya psişemizin dünyasını yansıttığına göre,dış zorluklara yönelerek,onları bağlayan kendinden kuşku ve işbirliği sorunlarıyla yüzleşme ve onları aşma şansına sahip olurlar.



15/6

15/6 hayat yolunda olanlar idealizm,bağımsızlık ve yaratıcı enerjileriyle ilgili sorunlarnı halletmek;önce kendilerini kabul edip,sonra başkalarıyla vizyonlarını paylaşarak,diğer insanları yüceltecek yaratıcı yollar bulmak için buradadırlar.

Bu bireyler büyük olanaklarla ilgili vizyonlarını gerçekleştirebilmek ve paylaşabilmek için,önce perfeksiyonizm,bağımlılık ve derin güvensizlik engelleriyle yüzleşmek ve onları aşmak zorundadırlar.Bu yüksek vizyon mevcut realitelerini reddetmelerine neden olabilir.Ama ancak kabul yoluyla tüm deneyimlerini benimseyip anlayışlarına katabilir ve olan ile olabilecek olan arasında gerekli köprüleri inşa edebilirler.

15/6’lar özgürlük ya da yüksek idealleri bulmak zoruda değillerdir,daha çok bu idealleri yaratırlar.Onlar icatçılar,yenilikçiler ve en yüksey düzeydeki vizyonerlerdir.Hemen hemen tüm 15/6’lar,eğer burada bir misyonla(görevle) bulunuyolarsa çok güçlü bir hizmet duygusu hissederler.
“İdeal nedir?”, “Hakiki özgürlük nedir?” gibi sorular sürekli bu bireylerin içinde yankılanır ve onlar o derin ve yüksek,nihai deneyimi arayıp dururlar.
15/6’ların itilimleri yaratıcılık,özgürleşme,adalet enerjilerini ve kusursuzluk özlemini birleştirir ve bu yüzyılın en özellikli,yüce gönüllü hayat yollarından birini oluştururlar.


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla