Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 02:54 PM   #53 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar

8/2

Doyumlu, güvenli, sevilen, ilham verici, seksi, ışık saçan, hoş, şirin, tutkulu, neşeli, bağışlayıcı, canlı, hayallerini gerçekleştirmiş, enerjik, esnek, kabul edici, bütün, sağlıklı, yetenekli, muktedir, akıllı, onurlu, kutsal, güçlendirici, tanrısal, güçlü, özgür, eğlenceli, bilgili, zengin, aydınlanmış, dengeli, başarılı, değerli, açık, şefkatli, yaratıcı, dingin, adil, ünlü, disiplinli, sorumlu, mutlu, arzu edilir, coşkulu, cesur, şanslı, olgun, sanatçı, incinmeye açık, parlak, bilinçli, sadık, muhteşem, çekici, merkezlenmiş, romantik, sıcak kalpli, iddialı, minnettar, hoşnut, yumuşak, nazik, sessiz, dolu, istenen, kararlı, ilgi çekici, duyarlı, gönüllü, dakik, karşı konulmaz, cömert, güzel, kaygısız, sabırlı, yargılanmayan, soğuk kanlı, düşünceli, spiritüel, bağlı, iyi konuşan, spontane, düzenli, mantıklı, esprili, kabul ve tasdik eden, hayranlık duyulan, temiz, üretken, anlayışlı, kendine güvenen, kendini adamış, iyimser, gelişmiş, güvenilir, aktif, büyüleyici, korkusuz, yaşam dolu, sıcak, odaklanmış, yenilikçi, ruhen besleyici, süperstar J , harikulade, lider, sağlam, şampiyon, sade, içten, verici, verimli, cesur.

Siz tüm bu niteliklere sahipsiniz, onları tezahür ettirmek için yapmanız gereken tüm şey her birini ortaya çıkarmak, sahiplenmek ve benimsemektir. Eğer hayatınızın neresinde belli bir özelliği ifade ermiş olduğunuzu ya da belli bir özelliği hangi durumlarda ifade edebileceğinizi görebilirseniz, ona sahip çıkabilirsiniz. Siz, ‘Ben O’yum’ demeye gönüllü olmalısınız. Bir sonraki adım, o özelliğin armağanını bulmaktır. Karanlık gölgenizden farklı olarak, onun armağanı genelde aşikârdır. Ama, birçoğumuz kendi korkumuz ve direncimizle yüzleşmek zorundayızdır. Birçoğumuz başkaları kadar yetenekli ya da yaratıcı olmadığımız inancımızı güçlendirmek için karmaşık savunma mekanizmaları geliştirmişizdir. Ve olumsuzu olduğu kadar, olumluyu benimsemeye de kararlı olmamız çok önemlidir.

Dışsal realiteyle çelişen belli özellikleri benimsemek özellikle zor olabilir. Eğer işsiz kalmışsanız ve borç içindeyseniz, zengin sözcüğünü benimsemeniz zordur. Böylece bir durumda zengin olabileceğiniz durumları hayal edebilmek önemlidir. Bu yeni bir iş ya da kariyer olabilir. Eğer belli bir sözcüğü benimseyemezseniz, o deneyimi tezahür ettirmeniz pek mümkün olmaz. Siz aynaya bakıp şişman bir insan gördüğünüzde bu benimseyemediğiniz sözcük zayıf ise durumu karmaşıklaştırabilir. Ama, siz kendi içinizdeki zayıf insanı sahiplenmezseniz, o asla dışarı çıkamaz. Eğer siz bekarsanız ve evlenmek istiyorsanız, evli veçhenizi benimsemek zorundasınızdır. Her birimizin direndiği şeyler farklı olacaktır. Bazıları size ait olmadıkları inancınızı destekleyecek birçok kanıta sahip olacaktır, ama kararlı bir biçimde araştırdığımızda her birimiz bu veçheleri kendi içimizde bulabiliriz.

Yadsıdığınız belli şeyleri benimsemenin acısını hissetmek bu süreç için asli bir öneme sahiptir. Tüm sahiplenilmemiş veçheler böyle güçlü duygular uyandırmazlar. Ama, uyandıran bir veçheyi bulduğunuzda, onun üzerindeki egemenliğini kırana dek onunla birlikte kalın. Bir sözcüğü kendi kendinize defalarca tekrarlamanız değişik karşılılar getirebilir. Siz öfke, teslimiyet, korku, utanç, suçluluk duygusu, sevinç, heyecan ya da başka duygular hissedebilirsiniz. Hissetmenin doğru bir yolu yoktur. Önemli olan şey onunla birlikte kalmaktır. Her ne hissederseniz hissedin, ondan kaçmayın, çünkü kendinizi sahiplenmediğiniz yanlarınızı sahiplenme sürecine adayarak siz evrene bütün olmaya hazır olduğunuzu söylemektesinizdir.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla