Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 10:09 PM   #33 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Cevap: Şifacının Yolu

Sevgili Arkadaşlar;

Bugün fırsat buldum ve "Şifacı'nın Yolu" destesinden yeni bir kart seçtim. Umarım okurken sizler de benim kadar keyif alır ve üzerinde düşünme fırsatı bulabilirsiniz.
İşte bu haftanın kartı:

Şifacının Yolu

Kâse’nin Totemi: Yunus, Yüzücü

Kartın Duası :

Benim yolum doğru ve ben açık sözlüyüm. Gerçekleri nasıl tanıyorsam, öyle ifade ediyorum. Ben burada sadece teselli etmek için değil; aynı zamanda başkalarına, kendilerini yükseltmek için kullanabilecekleri araçlar sunmaya geldim. Onlara vereceğim fikirler, onların hem zihnini, hem bedenini, hem de kalbini acılarından kurtaracak. Benim hayatım, dünya üzerinde yaşayan canlılar için uyum ve denge örneği olacak. Ey büyük Ruh! Her zaman bir üst seviyeye ulaşmak için çabalayacak; senin huzurunda, şu an yaşamam gereken herşeyi yaşayacağım. Ben barış yolundaki savaşçı olacağım. Benim ruhum kusursuz olmalı.

Kartın Öğretisi:

Yüzücülerden öğren. Yunusları, balinaları düşün. Onların sabır dolu, kalıcı sevgilerini düşün. Bir deniz ya da nehir kenarına git. Sakin bir gölün kenarında otur. Ulu Ana’nın kollarında yattığını ve dalgalanan sevgi okyanusu ile çevrelendiğini imgele.

Ruhunu boşalt. Zihninden, balıkların ışıltılıları, midyelerin yumuşak renkleri, su altı kayalıklarının canlı renkleri aksın. Suyun sesini, suda yaşayan canlıların sesini dinle. İçinin nasıl temizlendiğini hisset. Tüm tıkanıklıkların çözüldüğünü, engellerin dağıldığını hisset. Tüm dostluklarını, suçluluk duygusundan arındır. Serbest bırak…

Ağırlıklarından kurtulan bedeninin hafifliğini hisset. Süzülmeye devam et. Sevgi sularının içinde daha derinlere dal. Güneş ışınlarının sudaki parlak yansımalarını seyret. Taa ki seni başka sihirli bir dünyaya geçmeni sağlayana dek, yansımaları seyret. Dalgalarla oyunlar oyna. Evrendeki herşeyin senin hayatınla bağlantıda olduğunu anla.

Bir balık ol. Su elementi ile bütün ol. Sevgi dalgalarının gel gitleri arasında kendini mutlu hisset. Hayatın bir su kaynağı olduğunu ve bu kaynağın seni durmaksızın beslediğini anla ve bu anlayışla yaşamayı öğren. Şimdi ve burada huzurlu ol.

Sevgiler
Yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla