Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 12:52 PM   #10 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: bembeyaz dişler

Alıntı:
yas_min Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Firsalayip demisim:)) Firçaladim arkadaslar, ki ben evdeysem 3 ogun kesin fircalarim. Zeytinyagla firçalamak guzel , yani hiç tiksincek birsey yok, agziniz yagli kalmiyor, ayrica dilimide fircaladim , dilimde puruz kalmadi :)) Sigara icenler bilirler, agzimizda sanki boyle lapa gibi bi his olur, iste o yok oldu misal. Suan evet damak dipleri hepsi degil bir kaç yerde sizliyor.Kanadimi? evet , yani oyle akan bir kan degildi fakat .. ayyy ne uzattim yine:)) Uzun lafin kisasi ; memnun kaldim, denicem 15 gun boyunca, ki zaten beyazlik hemen belli oluyor... Kardesime denettim, 13 yasinda henuz, fakat disleri lekeli, tiksindi o , yasindan olsa gerek, fakat evet degisik bir renk oldu disleri, daha parlak ve beyaz.

Neyse bakalim 15 gun sonra yine bu sayfadayim. PIRLANTA ben , hahahahaaa

sevgimle

Yasmin dişlerin nasıl oldu merak ettim 15 gün dayanamıycam Benim dişlerim de bembeyaz olsunnn