23-04-2009, 01:50 AM
|
#5 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: bayşegül Nickli Üyeden Alıntı
size ugramadan mı geçmişim bilemedim merhabalar ugradıysam tekrar merhabalar sevgiler saygılar | hoş geldin ben bu sitenin delişmen siyim Alıntı: milva Nickli Üyeden Alıntı
pisi pisi merhaba ben yeni üyenizim kedileri çok sevdiğim için ilk seninle konuşmak istedim .dilediğince şımar pisicik sana her şey yakışır. | evet pisi pisiciğim ben 40 yaşında minicik hemde hoş geldin bende leri çok ama çok severim zaten belli halimden Alıntı: neretva Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar aranıza yeni katıldım. umarım sık sık görüşürüz :) | yeni katılan arkadaşlarımız üzüerlerinden o ilk şaşkınlığı atıp sitemize ısınınca çok daha güzel oluyor siteiz büyüyor ve gelişiyor görüşmek üzre Alıntı: aydininsan Nickli Üyeden Alıntı
 hoşbuldum dostlar.burada olduğum için mutluyum gerçekten.  | mutluluk gözümüzün önünde olan tüm ufak ayrıntıların tümüdür bence tabi mutluluğun hep olsun hpş geldin Alıntı: Ceycat Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar.... Herşey için çok teşekkürler :) Yolun başındayım çok yolum var :) Herkese selamlar... | ehh hayat zor yol uzun ama keyifle yolculuğa çıkmaya hazır ol jhoş geldin Alıntı: kaleoglu Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler. Merhaba..... | miyawwww miyaaawww hoş geldin Alıntı: desendijital Nickli Üyeden Alıntı
herkese merhaba | sefa geldin herşey dilediğince olsun kardeşim mesajlarınıza biraz geç yazdım evde yoktum malesef herkes hoş ve sefa geldi iyiki geldiniz 
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |