Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2009, 09:52 PM   #324 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady











28 Nisan: "Sana birisi, eylemle ya da sözle, tokat attığında öbür yanağını çevirmek kolay değildir. Ani tepki, ona gerisingeri tokat atmaktır ancak, işte bu noktada tepkiler çok büyük bir özenle gözlemlenmelidir ve uygulanması gereken, kendini kontrol etme ve "kendini" bir kenara bırakmaktır. Öz-disiplini öğrenmemiş ruhlar, aldıkları kadarını iade edeceklerdir, böyle yaptıkları için adalet yerini bulmuş hissederler. Sonra da dünyada neden bu kadar çok kaos ve kargaşa olduğunu düşünüp dururlar. O kadar kördürler ki, tüm bakış açılarını değiştirmeyi öğrenip, komşularını da kendileri gibi sevmeyi öğrenene kadar dünyada olup bitenleri değiştirmeyi bekleyemeyeceklerini göremezler. Ne kadar çok sevgi ve iyi niyet varsa, değişim de o kadar hızlı gerçekleşir. Ancak hepsi senin içinde başlar. O yüzden bunu ne kadar çabuk farkedersen, değişimler etrafında ve dünyada o kadar çabuk gerçekleşecektir. Neden şimdi bunun için bir şeyler yapmaya başlamıyorsun?"




__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla