Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2009, 04:14 PM   #27 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ***SANEMCE"mizin Doğumgünü Partisi***

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun Sanemce. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam geçirmeni canı gönülden dilerim.
çok teşekkür ederim

Alıntı:
umelihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanemce; hayatında bugune kadar yaşadıkların, tecrübe, deneyim,bugunden sonra yaşayacakların; öğretmenlik, sevgi, başarı, mutluluk, umut, huzur, sağlık, sıhat, herşeyin yeteri kadarı, senin için hayırlı olan herşey önüne çıksın, hergünün bir önceki günden daha fazlasını getirsin cevrene her zaman ışık ve sevgi seli olmanızı ve almanızı diliyorum. Çevrende paylaşacağın, dostların, arkadaşların ve ailenle mutlu nice yıllara diliyorum. Size kucak dolusu sevgi ve neye ihtiyacın varsa onunde bulmanı diliyorur ve gönderiyorum.Sevgiyle kalın.
sevgili umelihad güzel dileklerin için ne diyeceğimi bilemedim..

çok teşekkür ederim

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğum gününüz kutlu olsun Sanemce..nice senelere; sağlıkla huzurla neşeyle...
Siyahça sen ne yaptın farkında mısın en çok en çok istediğim hediyeyi sundun bana

çekim yasasıııı duy sesimi

Alıntı:
semkur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mutlu ve huzurlu yaşlar hep seninle olsun
hep birlikte çok mutlu olalım inşallah Semkur'cum..

Çok teşekkür ediyorum hepinize