15-04-2009, 04:01 PM
|
#2 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: mutlu yıllar sanaaa :) Alıntı: shamanic Nickli Üyeden Alıntı
çok şükür bize her gün doğum günü yaşamımıza her yeni gün yeniden doğup yeniden merhaba diyoruz.. | şimdi ben şımarmaz mıyım, kimlik doğum tarihimi de kutlamaz mıyım Alıntı: shamanic Nickli Üyeden Alıntı
doğum gününe kırmızı bir yakut bırakıyorum.. içindeki güçle yaşamına sonsuz sevgi.. mutluluk.. başarı.. bolluk ve bereket getirsin.. arzuladığın tüm güzellikler AN ın içersinde sevgiyle kolaylıkla gerçekleşsin tatlım.. | geçen yıllar benden birşeyler alırken, yerine çok daha güzellerini sundu hayatın yaşamıma kattığı en güzel hediyelerden birisi de sensin meleğim Alıntı: shamanic Nickli Üyeden Alıntı
bu da minik bir doğum günü hediyesi canım... yaşamında her daim sevdiğin renklerden mutluluğun resmini yapman dileklerimle.. nice mutlu güzel senelere.. sevgiler.. | renklerin dansını çok beğendiiiiim çok teşekkür ederim mutluluk resmim çok büyük olacak herkesi kapsayacak güzel yüreklim iyi ki yaşamımdasın.. seni çooook seviyorum |
| |