Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2009, 01:52 PM   #17 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile mutlu yıllar sanaaa :)

evett yine geç kaldığım bir partinin sonundan merhaba

canım benim

çok şükür bize her gün doğum günü yaşamımıza her yeni gün yeniden doğup yeniden merhaba diyoruz..

doğum gününe kırmızı bir yakut bırakıyorum..
içindeki güçle yaşamına sonsuz sevgi.. mutluluk.. başarı.. bolluk ve bereket getirsin.. arzuladığın tüm güzellikler AN ın içersinde sevgiyle kolaylıkla gerçekleşsin tatlım..

yanımızda yakınlarımızda olduğun için..
gerek forum içerisinde gerekse yaşamımda ki bana ve bizlere kattığın güzellikler için sonsuz teşekkür ederim..

bu da minik bir doğum günü hediyesi canım...
yaşamında her daim sevdiğin renklerden mutluluğun resmini yapman dileklerimle..

[ame="http://www.dailymotion.com/relevance/search/can+atilla+/video/x8zcx9_can-atilla-renklerin-dansy_music"]Dailymotion - Can Atilla (Renklerin dansı), nabukadnazar kullanıcısından bir video. Can, Atilla, Renklerin, dansı[/ame]

nice mutlu güzel senelere..

sevgiler..