Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2008, 05:17 PM   #30 (permalink)
meninje
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 182
Tesekkür: 2
41 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meninje is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR.

Bütün hayatını değiştirmek isteyenlere ve site yönetimine selamlar sevgiler.
Sitemizle tanışalı henüz birkaç saat oldu. içinden çıkamadım:) İnanılmaz etkilendim ve hoşnut oldum. Bir süre önce sinema filmelerinde ve tv lerde uygulanan 25. kare olayını keşfetmiş ve ilgiyle incelemiştim. Bugün burada okuduzklarım bana o deneyimi hatırlattı.

İnsanın aslında yapmak isteyipte yapamadığı üstesinden gelemediği herşeyi bilgi ile ve okuyarak öğrenerek aşabileceğine inansakta bunun malesef kolay olmadığını biliyoruz. Bu yöntemle aslında günlük hayatımıza devam ederken arka planda çok daha disiplinli, düzenli ve sonuç verici bir işleyişle hayatımızı değiştirmek mümkün... Bunu bu kadar geç farketmekle ve pc başında geçirdiğim saatler günlere hatta yıllara açımakla vakit öldürmek istemesemde malesef gün boyu aklımda hep bu düşünce vardı...

Neredeydin şimdiye kadar Atakan Sönmez ve neredeydin şimdiye kadar hayatımdeğişti.com :)

Buna da şükür diyelim:) Gerçekten inanılmaz bir mutluluk içindeyim bu siteyi ve bu fikti keşfettiğim için. Siteyi açtığımdan beridir telkinli müzikleri indirmekle uğraşıyor, yazıları takip ediyor ve tabiki TELKİNLİ MÜZİK DİNLİYORUM;)

Bugün ilk günüm olduğu için yazmak istemiyordum ancak bu başlığı görünce dayanamadım. Sizlerden biri olduğumu paylaşmak istedim. Yaklaşık 5 saattir sitede olduğuma göre bu süre içinde neredeyse sürekli dinledim telkinleri. Bende ki etkisini düşününce yorgunluk hissi geliyor aklıma. Normak zamanda ney dinlediğimde inanılmaz bir huşu içinde dinginlik hissi kaplarken beni burada dinlediğim neyle içten içe bir yorgunluk başımda ağırlık hissi duyuyorum. Belkide her sayfada buna dair yapılan yorumlar beni etkilemiştir bilemiyorum:)

İleriki günlerde çok daha güzel deneyimleri sizlerle paylaşabilmek dileği ile hepinize hayallerinizin ötesindekileri bulabilmenizi diliyor bütün emeği geçenler ve özellikle Atakan beye sonsuz teşekkürlerimi minnetimi saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

İyi ki sizi tanımışım İyi ki hayatımın değişiminin anahtarını bulmuşum;)
__________________
meninje isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla