Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2009, 11:26 PM   #4 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: Hep mi kilo vereceğiz.

Alıntı:
ChosenOne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dediğin konuşma yöntemi belki işe yarayabilir. Lakin insanın genetik yapısına nasıl müdahale edilebilir?
merhabalar.. benim burada bahsettiğim genetik yapıya müdahele etmek değildi zaten.. genetik yapımız bizim mükemmelimizdir, her insanda farklı olabilir ama bize göre en uygun olan genetik yapıyla yaratılmışızdır zaten. öncelikle bunu kabullenmeliyiz, biz kusursuz olarak yaratıldık zaten, doğduğumuzda bir bütündük, saf enerji ile birdik.. fakat yaşımız ilerledikçe yani büyüdükçe çoğunlukla çevremizin yaşantılarıyla bir olmaya başladık. onlar neyi onaylarsa biz de öyle olmaya çalıştık. şimdi yaptığımız çalışmalarla yine o saf enerjiye dönmeye çalışıyoruz..

sağlıklı ölçüye kilolu olmak ya da zayıf olmak gibi bir isim vermemize gerek yok. bazı insanlar zayıf görünür ama bedeni çok sağlıklıdır. ya da bazıları biraz kilolu görünebilir ama bedenen kendini harika hisseder. bedenimizi dinlediğimizde bunu anlayabiliriz. hepimiz eğer mankenler gibi boy uzunluğu ve vücut ölçülerine sahip olayı diliyorsak o zaman egomuzu dinliyoruz demektir. çünkü altında diğer insanlar tarafından beğenilme ve onaylanma dürtüsü yatar.

halbuki bedenimizi dinlediğimizde o bize doğru yolu gösterecektir. bunu nil gün'ün kilolarım, diyetlerim ve ben kitabında okumuştum. orda şöyle diyordu: örneğin vücudumuzda c vitamini oran azaldı, o zaman canınız mutlaka portakal ya da biber ya da mandalina çeker.. yani içinde c vitamini baırndıran yiyeceklerden birini..bedenimizi dinlemeyi öğrendiğimizde yani ona dışardan müdahalelerde bulunmadığımızda hepsinden de önemlisi bedenimizi kabul edip sevdiğimizde.. zaten o size ne gerekiyorsa söyler.. o zaman canınız birşey çektiğinde bu ses bedeninizden mi geliyor yoksa doyurulmamış ihtiyaçlarınız mı yansıması.. bunu anlarsınız zaten..

kısacası kilolu,zayıf diye bir ayırım yok aslında, her zamanki gibi herşey bütün ve hepsi de sağlıklı ölçüde toplanıyor..

sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla