Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2009, 08:40 PM   #312 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady









16 Nisan: "Yaşamda keyif aldığın bir şeyi, başka bir ruha zarar vermediği, sana ve seni ilgilendiren tüm diğer ruhlara yalnız iyilik getirdiği sürece, neden yapmayasın? Yaptığın şeyi uygun zamanda ve uygun şekilde, büyük bir çaba ve zorlama olmaksızın yapmayı öğren. Küçük çocuklar yaşamdan nasıl zevk alınacağını bilirler. Küçük bir çocuk gibi sınırsız ol ve yaşamın, sınırlamalar, kişisel kaygılar ve kendinle gereğinden fazla meşguliyetin olmadan tadını çıkarmayı öğren. Bir şeyleri yapılmaları gerektiğini düşündüğün için ya da yapmak zorunda olduğun için yapma. Bir şey baskı altında yapıldığı zaman tüm coşkusu ve neşesi uçup gider. Her şeyi, yapmayı sevdiğin için yapmayı öğren. Vermen gereken her şeyi vermenin saf sevinciyle ve katıksız yaşam sevgisiyle ver ve yaşamın senin için ne kadar değiştiğini gör."




__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla