Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2008, 01:47 PM   #3 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

emtienmania merhabalr hoşgeldin yanımıza...

kendini yansıttığın yorumların için teşekkür ederim..

dilerim hayattaki herşeyin yoğurt ve salatalıktan ibaret olarak cacık olmadığının farkına varır..
nice lezzetli yemeğin ve güzelliklerinde bizlere sunulan nimetler olduğunun farkına varırsın...

seni bilmiyorum ama ben bilinçaltı konuları ile ilgli olarak bir çok değerli profesör ün..
araştırmacının bilimadamlarının kitaplarını oluyarak seminerlerine katıldım..

öğrendiklerimi uyguladım..
uygulattım..
sonuçları analiz ettim ve etmeye devam ediyorum..

ama hala bilmediklerim olduğuna inanıyorum ve kimseye her şeyin cavabının bende olduğunu söyleyemiyorum..

işin ilginç yanı bu konuda kütapheneler dolusu bilgi sahibi olan fizikçiler matematikçiler
bile bunu söyleyemediler..

ne güzel sen bunu başaracak erdeme ulaşmışsın..
yürekten tebrik ederim..

neyse.. falan fistanda olsa ben kendi adıma bilinçatına verilen mesajların telkinli mp3 ler
ile başarılı olduğunun bilincindeyim.. bilinçaltı çalışmalarınında yaşamlarımızda iyiye ulaşmak için
ne kadar önemli olduğunun farkındayım..

her birey her konuyu kendi akıl süzgecinden geçirerek seçimlerini yapar...

dilerim hepimizin yaptığı seçimler kendimiz ve bütünlüğümüz için en doğru olandır..

sevgiler...