Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2009, 03:27 AM   #58 (permalink)
hiçyoktum
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 37
Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır?

Alıntı:
sances94 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet çekim yasası herkes için geçerli bir şey.bu da bazı istekler arasında çatışmaya sebep olabilmekte.örneğin; iki kişiyi ele alalım a kişisi, b kişisi ile güzel olumlu bir yaklaşım ile hayatını paylaşmak isteyebilir ancak b kişisinin de x kişisi ile hayatı paylaşmaya dair bir isteği olabilir.yani olaylar arasında bağlantılar var.ancak ben şunu biliyorum ki eğer bir insan bir şeyi-herhangi iyi bir şey olabilir-saf ve yoğun duygularla istiyorsa bu ALLAH ın izniyle gerçekleşir.hatta bununla alakalı bir yazı okumuştıum bir takvim yaprağında.

fakir bir genç, padişahın kızına aşık olmuş.bu ümitsiz sevdasını gidip memleketin meşhur dervişine anlatarak yardım istemiş.derviş:
-evladım , şehrin girişinde tam yol ağzında otur, kim ne derse desin sadece "ALLAH" diye cevap ver ,demiş.

fakir genç denileni yapmış...günlerce ,aylarca şehrin girişinde başkahiç bir kelime konuşmadan "ALLAH" demiş.derviş her gün gencin yiyeceğini içeceğini getirirmiş.

"ALLAH" diyen genç, halk arasında meşhur olmaya başlamış.nihayet bir gün padişah da genci merak etmiş.dervişten, genç hakkında bilgi istemiş.derviş, gencin devrin büyüklerinden olduğunu söylemiş.padişah kalkıp genci ziyaret gitmiş:

"kimsin ? derdin ne ? ne istersin ?" demiş ise de genç , padişa karşı da "ALLAH" demekten vazgeçmemiş.başka tek kelime konuşmamış.

derviş akşam gencin yanına gelmiş:

- padişah sana , "kızımı vereyim " diyene kadar sakın bir istekte buluunma , diye sıkı sıkı tembihlemiş.

nihayet bir gün padişah gelip :

-ne istiyorsun ? istersen sana kıızımı vereyim , deyince, genç , dervişin şaşkın bakışları altında:

-yok , demiş.artık onu da istemiyorum.ben başka bir hatıra ALLAH dedim.ALLAH devrin padişahını ayağıma getirip , benim gibi miskin bir gence kendi kızını teklif ettirdi.onun hatırına ALLAH deseydim kim bilir ne olurdu.ben bundan böyle ondan başksını anlamıyor , ondan başksını istemiyorum.

süper bir alıntıydı işte benim yaşadığım sorunda bu çekim yasasıyla ilgili bikaç başarılı hikayem var ama asıl sorun şuki bilinçaltı, evrensel zeka, şükür enerji, kuantum felan derken maddenin özüne indikçe, varlığın özüne indikçe istediğim dünyevi şeyler okadar boş geliyorki ozaman gerekli olan yoğun isteği sağlayamıyorum dolayısıylada gereken odaklanma olmuyor.
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla