Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2008, 04:32 PM   #34 (permalink)
mavidag
Teğmen
 
mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 82
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burre'ye gidelim

pandoramanın kutusu gibiyim..
zenginlikle ilgli yazıları okudum,neler çıktı ,aslında istemediğimden zengin değilim..niye korkular var,,en başta insanlar beni param için sever,yok para kötüdür,beni değiştirir,yada benim işlerimhep ters gider ,kısmetsiizm..yani kendime bunları söyleye söyleye ne hale geldim..hayretler içindeyim..ilk defa bugün keşfettim bunları..

birde ayna çalışmalarında açılan kutular..artık biraz daha barışığım aynadaki yüzümle..gülebiliyorum ona yada güzel şeyler söylüyorum,takdir ediyorum..gerçi hala biraz yalandan gülümsemeler gibi ama ,yılların birikimi vaa r ,birden gitmezki...dün kendime baktım çekmeceden aynamı çıkarıp,birden aklıma gelmişti..yine donuk gözler,soluk bir ten..neden böyle donuk dedimkendime, birden kalbimden bir soğuk hava çıktı,hissettim..çıktı gitti..bıraktım aynayı..sonra düşündüm, ben herkese güleryüzlü,sıcakkanlı davranırken kendime neler yapmışım meğer,en büyük dostuma soğuk davranmışım,terketmişim,küçük görmüşüm,değer vermemişim
karşı karşıya geldiğimizde buzdolabı etkisi yapıyor adeta..birara özürler diledim aynadaki benden..evdekiler duysa varya ,kaçırdı bu diyecekler..
böyle işte tatlı kaçık bir ayna egsersizim var..sabahları da günaydın deyip gece yatarken iyi geceler,allah rahatlık versin demeyi unutmamaya çalışıyorum..aramız düzelsin ..

birde telkinleri danışmak istiyorum..ben çok az dinliyorum çünkü ağırlık yapıyor bana..şimdi listede ego, kendine güven,kilo verme,depr..dünde kaldı,başkalrının düşüncelerini ö. ve suçluluk bunu çok az dinliyorum..
bunların hepsini birden dinlesem olur mu ? birde erteleme,ve zinde kalkma var unuttum onları...
kafama göre seçiyorum dinliyorum..tümünü birden pek dinlemiyorum ,gün içinde dinleme saatim az,hatta bazen yok..dediğim gibi ağırlık hissi çok fazla,birde bazen sanki içimden çamurlar çıkacak gibi oluyor bazen..boğazımdan çıkıverecek gibi
mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla