Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2009, 06:08 PM   #8 (permalink)
blue jaloon
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
başlığı özellikle böyle seçtim bu yükselen grafik sürecimde daha da kendimi iyi olacağıma inandırmak için.

artık eskisine göre çok iyiyim gerçekten.son bi ki gün iyiyim diye özellikle daha mutluyum(yine çok utangaçlığım tuttuğu,günümün kötü geçtiği bi gün olursa ağlayıp sızlanırsam şaşırmayın,tam bitmedi çünkü):D
iki gün önce misafirlerin önünde nasıl konuşabildiğimi espiriler yaptığıma kendim inanamazdım önceden olsa,ama ufak teklemelerde olsa annemin misafirlerin önünde rahattım.özellikle kendimi denemek için içlerine giriyorum.

bu rahatsızlığın bilincinde değildim önce bırakın başkasına kendime bile söylemiyordum.aslında evet yüzleşmek gerekiyo sorunun anlamak gerekiyo baştan bende öyle yaptım sorunumu kabul ettim kimse açıklamadım ama,burda internet bu site bana yardımcı oldu,çünkü burda rahatça sf liyim diyebiliyorum,çözm istiyorum.
Çok mutluyum:Dönemli olan artık bu mutlu günlerimi daha da fazlalaştırmak ve tamamen o şekilde yaşamam.buna inancım var en azından artık:D

o yerin dibine girip çıktığım(hatta çıkamadığım)günler azaldı,tamamen kurtulmak istiyorum,bu ufak iyi olduğum belirtileri bile beni çok mutlu ediyo hatta şu anda gözümden yaş geliyo:D
dediğim gibi tamamen geçmedi,belki yine çok utandığım günler olur ama bu iyi olduğum günlerin olması bile beni çok mutlu ediyo.çok yıprandım artık tamamen kurtulmak istiyorum.buna inanmıyordum artık inanmak istiyorum.
ve yükselen bi grafiğim var,sıfırın altındayım biraz arttı bu degerD:
inşallah bi kaç gün sonra gelipte günüm çok kötü geçti yeter artık dediğim günler geri gelmez.herkesi affetmeye çalışıyorum beni pasif yetiştiren ailemi de affetmeliyim artık içimde zaten eskisi gibi nefretim kalmadı,tamamen özgür bırakmam lazım.

son olarak bu site sahiplerinegerçekten çok çok teşekkür ederim bunu yürekten söylüyorum.olumlu pozitif havası bile yeter.hiç çarem yok dediğim zamanda bana yardımcı oldu.böyle kendimi kime açabilirdim çevremde en yakınıma bile açamam.szler bana yardımcı oldunuz diğer yazılarımı okuyan üyeler hemen bana tavsiyelerde bulundu yardımcı olmaya çalıştılar herkese teşekkür ederim.yardımlarınızı,yorumlarınızı esirgemiosunuz.
umarım buraya her geldiğimde böyle mutlu umutlu olurum.sürekli teşekkür ediyorum belki ama bu benm için çok önemli hep söylüyorum çok teşekkürler.
mrb:)) kurdugun cümleler bile önemli biliyomusun cünki düsüncede enerji yani inanmak istiyorum yerine inaniyorum dersen önende kimse duramaz saygilar...
  Alıntı ile Cevapla