Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2007, 04:24 PM   #78 (permalink)
yakamoz
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum?

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
sevgili Yakamoz, 1 insan daha sigara icmiyor.. ve bu insan aramizda. ve bu insan sensin. sayende iki ciger daha tertemizleniyor ve bu cigerler senin. sayende insan zehirleyicilerinin kazanclari azalacak sakin devede kulak gorme bunu sana bir hazine kazandiracak..

canim, annem burada ve kisa kalir geldigi zaman; onun kalisini uzatabilmek icin ofiste ayri evde ayri yogunlasiyorum bu aralar.onun icin yazamaiyor paylasamiorum sizinle tum bu guzel faydali zamanlari ama aklim hep kim ne kadar neyi basardi acabalarda, yani sizlerleyim yazmadigim zamanlarda da. ''insan'' beyni motif motif islenildigi zaman istenilen yola sekle girdiginin ornekleriyiz, buradaki islemeler gercekten guzel. hem ogretici hem koruyucu hem guclendirici ozetle hepimizin neyse bildigi veya bilmedigi ihtiyaci giderici..ve bunun zevkle keyifle yapiliyor olusu da cok takdir edilesi.
buradaki hizmeti gormezden gelebilmek mumkun degil. sen ve ben faydasi uzerinde denenmis iki insaniz, hadi devam; sigaradan kurtardigimiz cigerlerimize ve daha kimbilir ne kadar fena dusunce /aliskanliklardan kurtardigimiz organlarimiza beynimize, kalbimize yeniliklere katmaya devam.

icimizdeki gunes buyusun.. icimizdeki gunesi buyutmeye devam..geceleri ay gunduzleri gunes sloganiyla... operim. tebrik ederim. kutlarim. kucaklarim. sevgilerimi sunarim. basarilarinin devamini dilerim.. sevgili Yakamoz, saglicakla...
Sevgili Lerzan, bırakma sürecindeki yazıların ve bu güzel yazı için teşekkür ediyorum. Ben de seni canı gönülden tebrik ediyorum.

Sevgili Murat seni de tebrik ediyorum. Bırakıp bırakmadığını bilmiyorum ama bırakmamış bile olsan içmediğin fazla saatler ile bile kendi sağlığına yatırım yaptın. Ayrıca, bizleri harekete geçirdin, motive ettin, destek oldun. Çok teşekkürler.

Sigarayı bırakmadaki yol arkadaşlarıma kucak dolu sevgiler.
__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla