Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 05:08 PM   #8 (permalink)
unintendedxp

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
unintendedxp is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Dalgalanma Hissi

Bugun bu dalgalanma hissi bana da oldu arkadaslar. Inanilmaz bir cumartesi pazar gecirdim (bende hemen etkisini gosterdi diyebilirim, asil telkin bu sayfadaki yazilar ve kendine inanmayla basliyor... hizli asama kaydetmek isteyen arkadaslara tavsiyemdir).
Bu sabah kalktigimda sanki bir seyler farkliydi ve bi anda garip aksilikler olmaya basladi ogleye kadar cok kotu hissettim kendimi. sonra cok buyuk bir aksilik daha oldu, bir hata yaptim. Tam bana hata yaptigimdan dolayi yuklenilmeye basladi ki, o da ne eski tepkilerimi vermedim, sinirlenmedim, uzulmedim, hallederiz merak etmeyin dedim, nasil dagildiysa oyle toplanir, ben neden burdayim dedim... Ve bi anda her sey yine eki halini aldi.
Garip hissettigimde dahi inancimi bir sekilde kaybetmeme bagliyorum. Su an mutlu ve huzurlu bir sekilde bu yaziyi yaziyorum, ve yarinin tekrar dalgalanmasindan korkmuyorum.