Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2008, 11:07 PM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: paylaşmak istedim

cancazım ben sana ne diyeyim şimdi ya alınırsan...bak önce bi kendimizi anlatayım..tüm günlükleri gez her şeyi oku..burada birbirmize ne söylersek söyleyelim..asla kötü niyet yoktur..tabii yeri geldiğinde eleştiri yapıyoruz..ama eleştirdiğimiz arkadaşımız iyi niyetimizden emindir..onun kötülüğü için asla konuşmayız..şimdi sende aramıza geldin, ilk amacımız seni motive etmektir..ama yeri gelir eleştiride yaparız..önce bir eleştirlerimizi kabul edebileceğini öğrenirsem ben senin yazdıklarına daha kolay paylaşımlarda bulunurum..yok alınırım beni eleştirme dersen saygım sonsuz..sadece yazdıklarını okuyarak takip ederim gelişmelerini..en iyisi sen şimdilik..telkinlerini bi dinle güzelce..burası senin adresin senin yazdıklarını gördükçe gelip okurum..ama sende gelişmeleri paylaş emi..yalnız nicki' ni çok sevdim..cancazım..içimden geçenleri tek kelimede topluyor..iyiki burdasın ve iyiki özünü bizimle paylaşmaya hazırsın..korkma, çekinme biz seni eleştirmeyiz..olsa olsa becerebildiğimiz kadar yol gösteririz bak sana kocamaaaan ..