Konu
:
Suçluluk Duyguları Klasik Müzik üzerine bir kaç soru
Tekil Mesaj gösterimi
09-03-2008, 07:25 PM
#
2
(
permalink
)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik üzerine bir kaç soru
merhabalar.. hoşgeldiniz ..
öncelikle mesajınızı konu altından çıkartarak ayrı bir başlık haline getirdim..
bu şekilde altına cevaplar yazıldıkça asıl konu dağılmamış olur..
bildiklerimi yanıtlamaya çalışayım sizin için ama rehber bölümümüzde benzer sorulara ve
daha fazlasına verilmiş cevaplarımız var.. fırsatınız oldukça okumanızı öneririm..
2 - bilinçaltı çalışmalarıyla ilgilenen ben ve bir çok arkadaşım gece uyurken dinlemenin daha yararlı olduğuna inanıyoruz..
hem uykuda geçen vaktinizide bu şekilde değerlendirmiş olursunuz.. günde ortalama 10 - 12 saat dinlemek için
uyuku sürenizi kullandığınızda gün içerisine daha az zaman kalmış oluyor ve günlük telaş içerisinde bölünmeden rahat rahat
dinlemiş oluyorsunuz..
bu konuyu biraz daha detaylandırırsak bilinç ve bilinçaltı ikiliniz birlikte çalışırlar..
bilinçaltınız bilinçten süzülen bilgileri kabul ederek gerçekleştirmek için iş başı yapar..
bilincimiz hiç susmaz sürekli konuşur haldedir..
ve bilinçaltıda buna bağlı çok yoğun olur..
bilincin dinginleştiği anlar meditasyon uyku v.b gibi aralardır..
bu aralarda bilinçaltımıza doğru talimatları vererek isteklerimize ulşmak yolunda dev adımlar atarız..
bilinçaltı ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne_yapmali-b18.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/
3 - ben her zaman etkilere çok fazla takılmadan ulaşacağımız mutlu sona odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum..
her birimizin birikimleri yaşanmışlıkları ve olaylar karşısında vereceği tepkiler çok farklı..
dolayısıyla her birimizin anlatacağı arınma etkileri ve süreleride buna bağlı olarak çok farklı olacaktır..
eski düşünce kalıplarımızın yerine yeni ve doğru olan davranış şekillerini inşa ederken yerlerine çakılmış olan
eski düşünceler kolaylıkla terk edilmek istemeyecektir..
bunun içinde çeiştli bahanelerle yerini korumaya çalışacaktır..
her doğum sancılı olur.. şafaktan önce mutlaka en karanlık an yaşanır..
ama arkasından yaşanacak aydınlık ve mutluluk için o ana katlanmak ve o anın içerisinden akıp geçmek gerekir..
duygularımız özgürleştikçe en çok nelerden korkuyorsak onlarla tanışıp
aslında korkulacak bir şey olmadıklarını her şeyi halledebilecek güce sahip olduğumuzu görürüz....
yeterki bu süreçte sabırlı ve kararlı olalım...
ne kadar çok dinlersek ve kişisel gelişim konuları ile bu süreçte kendimizi desteklersek başarı noktasına o kadar çabuk ulaşırız..
ama süreç beni yoruyor diyorsanız sizi yoran telkinleri bağışıklık kazanmak için ilk etapta en asgari düzeyde dinlemeyi tercih edebilirsinizde..
en iyi programı daima kendiniz belirlersiniz..
4 -
bunun cvabını yukarıda vermişim galiba..
5 - erken uyanma telkini kısa bir telkin olduğu için şimdiden eklemenizde bir sakınca yok..
telkin içeriği aynı zamanda kaliteli uyku uyuma sözleri de içerdiği için yararını göreceksinizdir..
bilinçaltı değişim ve gelişim sürecine girdi.. yeniden yapılanma içerisinde..
bunun bir çok etkileri olacak eski kalıplarınız sizi terketme aşamasında farklı yollarla size tutunmaya çalışırken
bir çok bedensel etki ile bunları hissetmeniz normal.. hepsi geçicek ve yerlerini huzura bırakacaklar..
kısa süre içerisinde güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
sevgiler..
Açık Profil bilgileri
shamanic nickli üyeye özel mesaj gönderin
shamanic - Daha fazla Mesajını bul