Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2008, 10:11 AM   #1 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın,hepimizin günü gerçekten aydınlık olsun inşallah....Ben yine erkenden buralara yazmaya başladım. Bende büyük değişim var dün oğlum arkadaşında kalacağını söyledi. Sadece söyledi izin istemedi,eskiden olsa ona biçok sorular sorardım.Dün fark ettimki artık ikimizde büyümüşüz.O benden izin istemiyor,bende artık onun büyüdüğünü görüp hesap sormuyorum.İnsanın çocukları ile büyümesi güzel.Ben çocuklarımı kartal gibiyıllarca kanatlarımın arasında sarıp sarmaladım.Yükseklerde en ulaşılmaz dokunulmaz en korunaklı bişekilde büyüttüm.Ama artık yavruların uçma zamanı geldi.Biliyorumki artık uçmaya hazırlar.Kendi kanatlarıyla uça bilirler.Ben dün gece şunu düşündüm şehir dışında okuya bilirdi ve benden habersiz daha neler yapacaktı ama en azından yanımda ve gittiği yerden haberim var.Çocuklar benim yalandan hiç hoşlanmadığımı bilirler,beyaz yalanlar hariç.Her ne yaşarsak nekadar zor olursa olsun onu paylaşırız .Çocukken onlara yalan söylediklerinde ceza verdim doğruyu söylediklerinde de kızmam gerekiyorsa daha az kızdım .Buda onların herne yaşarlarsa yaşasınlar benimle paylaşmalarına neden oldu .Mesela oğlum bi konuda hiç bişey yapmamışsa ve suçlanıyorsa hemen itiraz eder hiddetlenir,eğer bişeyde yapmışa boynunu büker ne yapacağını bilemez davrnışları ile kendini elle verir.Onu tanıyan herkes bu huyunu bilir.Ben onlar yanımdayken tadını çıkarıyorum öpüyorum kokluyorum seyrediyorum açıkçası onların tadını çıkarıyorum.Kendi hayatlarını kurduktan sonra elimden geldiğince yanlarında olduğumu bilmelerini sağlıyorum.Hepimizin çocuklarına Allah sağlıklı ,huzurlu ,bolluk ve berektli iyi insanlarla iyi günler göstersin başarıları daim olsun.Bana da aferin diyorum .Dün gece hiç bir kaygı duymadan uyudugum için.Benim güzel kuzum sen hiç merak etme onun beni ve sizi üze bilmesi sadece cahilliğinden olur.Bilmeden yapabilir,onun karsısında kendinden emin sağlam duran ayakları yere basan insanları görmeye tahamülü olmaz saldırması ondandır.Sitede okuduğum bi sözle cevap vereyim.Söz söylemeyişim asaletimdendir.Bi lafa bakarım lafmı diye bi söyleyene bakarım adamı diye.Onu gördüğünde bunu düşünve seni kırmasına izin verme.Busitede okuyup notlar almışım dün onlara göz gezdiriken TANRIM BENİ YAVAŞLAT diye bi yazı kaydetmişim.MÖ2000 ylında Hititler tarafından yazılan bi duvar yazısı.Okumanızı tavsiye ederim,ben hayatı boyunca her konuda çok hızlı giden biriyim.Hayat yolunda hep koşar adımlarla gittim.sanki bi acelem varmış gibi.Ben 9 aylık yürümüş ve konuşmuş ve hayatı hızlı yaşamış biriyim.Ama 40 larda artık kendimden daha emin ve kararlı adımlarla yürüyorum .Hiç bişey için acelem yok artık karalı ve emin adımlarla yürüyorum.Kendimden memnunum yaşdığım her ne olursa yaşarım çözümlerim ve yluma devam ederim.Bikitap okumuştum Nüveyre isminde çok güzel bi biyografi idi.Orad a Nüveyre yayını gerer okunu fırlatır okun gittiği yere varınca tekrar yayını gerer ve okunu atar .Hayat hep tekrar tekrar ayağa kalkmaktır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.