Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili cent, bizi hayata en çok korkutan şey kendimizle olan yüzleşmelerimizdir.Sende ney di diyerek kendini arıyorsun .Kendini anlatmak içini dökmek bizim toplumumuzdaki kalıplara hiç uymaz.Kol kırılır yen içinde kalır .İçin ağlarken yüzün güler .Bu kalıplarla öyle şartlanmışızki hiç kimseyle paylaşamayız hata kendimizle bile .Hayatındaki olumlamaları gözden geçir,onların olumsuzlarını olumlularla değiştir.Ben önce onlarla başladım ne kadar çok olumsuz iyi dileğim varmış. |
serpilcim tek yönlü bir arayışta degilim bir çok düşüncelerimim neden sorusuyla benlimdeki içsell
ik çabamın sonucuna varma yolundaki ugraşlarımda ver ben benmiyim yoksa neyim yaradan bizden ne beklemede ve bunun gibi bir çok içten arama araştırma çabalarımda beynime üşüşen kelimelerin cevabını verme veya cevabına ulaşma kendimi bulma hem madde mekanı hemde var olan beni bekleyen diger hayatımın nelerle var olacagı neler yapmam gerektigi bu hayatın getirileri neler ve bunun gibi birçok sorularımın cevabı birde gerçek sandıgımız hayattta umutla istekle yaradana yönelerek istediklerim var ayrıca telkinlerin yararını hayatımdaki bize sunumunu degerlendirmeler daha birçok sorularıma cevap neydi derken birden açıklamalar yapmadan dökülmüş kelimelerdi sorularıma cevap sadece bende bilmekteyim yalnız arkadaşların günlüklerini bazen sesizce dolaşan ben böyle bir yazıyla karşılaşmadım belki insanlar yazmamaktadır bilemem en azından ben yazayım yaşayan varsa o da yazar diye düşündüm sevgiyle kal

senin günlügünü özellikle takipteyim cancazım