Arkadaşlar bende hayat kadınlarına çok yüklenilmesinden yana değilim .Hiç bir kadın kendini çok isteyerek oduruma düşürmez .Onların hayatları hiç bi zaman kolayda olmamıştır her halde .Bazen hayat insanı hiç umadığı şekilere sokar.Hiç bi zaman karşımızdakini hor görmemeliyiz.Devlet kendi vatandaşını tam koruyamazsa vatandaşta gayri resmi yollardan korunur hale gelir.Bu manukyan olur veya başka isimde olur.Ülkemde insan olmak zorken kadın olmak beş misli zor.Hayatında bi işin ucundan hiç tutmamış kendine bile faydası olmayan kadınlardan bahsetmesekte olur .Ama hayatın yükü her an sırtında olan çocuğu bidilim ekmek yesin diye kendi hakkından vazgeçen kadınlardan daha iyi emekçimi olur.Ben hayatımı evimde geçiriyorum çocuklarıma nasıl faydalı olurum onlara imkanlarım dahilinde daha iyi bir hayat nasıl vere bilirim diye düşünürüm hep.Bence evkadınlarının en büyük sorunu sen bütün gün yan gelip yatıyorsun denmesi .Oysa yeni bir neslin yetişme işini kadınlara bırakılmıştır.Kadın kendini nekadar iyi yetiştirmişse çocuklarınıda o ölçüde yetiştirir.İnsan okuma yazma bilmeye bilir ama çocuklarına sevgi ve şevkatle büyüte bilir.Eğitimli olsun olmasın kadınların ülkemizde çok sorunları var.Kadınlar kendilerine verilen haklarını bile bilmiyorlar,saygı vesevgiden uzaklar.Yaşadıkları tacizlerin farkında bile değiller.Tacizi sadece cinsellik olarak görüyorlar.Oysa bi çok şekili olacağını bilmiyorlar.Neyse kaptırdım yine her kese iyi günlr diliyorum.