Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2008, 10:15 PM   #3 (permalink)
keskin14
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 24
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin14 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İçsel Konuşmalar

hepinize sevgiler
bugün mp3 leri dinlemeye başlayışımın 12. günü Atakan beyin yazılarında sıkca değindiği gibi bende ego ve suçlulukla başladım bu ziyafete
Mevlananın söylediği içteki ben ime yeniden kavuştum. Tanrım ne kadar özlemişim onu. Son bir haftadır hasret gideriyoruz birbirimizle. Kah eski sevgilerimizden bahsediyoruz kah hatalarımızdan bazen ortak anılarımızı yeniden yaşıyoruz bazen de geleceğe dair konuşuyoruz. Uykuya dalıncaya kadar devam edip gidiyor sohbetimiz. Meğer maddi dünyanın girdabına nasılda kapılmışım özür dilerim senden, seni bunca zamandır ihmal ettiğim için. Beni senin kadar seven biri daha varmıki (lütfen analarımız alınmasın onların yeri ayrı) bunca zamandır yanımda olduğun halde seni yok farzetmiştim. Bana en küçük bir alınganlık bile göstermedin.
Bir başka yazımda daha değinmiştim. Bu aralar kendimle öylesine meşgulumki çevremdekileri ihmal ediyorum ister istemez. Neyse bir süre sonra aradaki dengeyi bulurum yeniden. Artık yeni mp3 leri dinlemenin zamanı geldi diye düşünüyorum. forumdaki arkadaşlara bakıyorumda birçoğu birden fazla 6-7 telkini bir arada dinliyorlar. telkinlerin etki etme süresi uzar diye düşünüyorum bunun yerine önem sırasıyla bir, enfazla iki farklı telkini birarada dinleyip etkisini gördükten sonra diğerlerine geçilirse daha doyurucu olur. bu arada birbirini destekleyen telkinlerde birlikte dinlenirse ektileride daha kuvvetli olur. uzun süre bekleyerek birçok etkiyi birden görmeyi beklemektense kısa zamanda bir telkinin etkisini görmek bir sonraki telkine geçmek için bizi kamçılayacaktır.
gene uzattım galiba şimdilik
hoşca kalın
keskin14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla