Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 05:12 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Festivaller-Sergiler

Tuna Gün Resim Sergisi

Hobi Sanat Galerisi’nde Tuna Gün Resim Sergisi…
Hobi Sanat Galerisi, Tuna Gün resim sergisine 20 Şubat - 15 Mart 2008 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

1988 yılından beri bir çok kişisel ve karma sergi açan sanatçı Gün, doğaya duyduğu sevgi ile tanınıyor.

1945 yılında Ankara’da doğan Tuna Gün, 1986 yılında Mahir Güven atölyesinde resim çalışmalarına başladı.

2000 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde ürettiği eserleri Houston’daki Anya Tisch Galerisi’nde sergileyen sanatçı halen kendi atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Günlük yaşamın telaşları içinde yeterince algılanamayan güzellikleri ustaca resme döken,kompozisyonu ve anlatımıyla dikkat çeken sanatçının sergisi 20 Şubat-15 Mart 2008 tarihleri arasında Hobi sanat galerisinde gezilebilir.

Yer : Hobi Sanat Galerisi
Tel : 0212 225 23 37
info@hobigaleri.com

Tarih : 20 Şubat-15 Mart 2008

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla