Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar oglum birimiz yanında olmazsa uyumaz ah canım büyüdü büyüdüde yine bebek sanki neyse yanın ayattım dalmışım amanın neler gördüm neler ya yuregim hopladı korku degilde başkalarının korkusunu gördüm nedir anlamadım ünlü simalardan
allah diye haykıran birini vefat etmiş ünlü birinin ailesinin yanına geldiginde o ailenin korkusunu ve onların tiyatro yaptıgını gördüm hep tiyatrocular vardı rüyamda
gördüm bana açıklamalar yapılmaktaydı anlatılmaktaydı ve besmele çekrek uyandım allah hayırlara çıkarsın gerçi ne zaman tanınmış insan görsem harkulade güzellikler yaşadım allahım en iyisini bilir umdumdan daha güzelini yaratıp inşallahda gönderir sizlerle paylaşmak istedim  dusun |
sevgili cent.içten samimi ve paylaşımcı olduğun için çok teşekkür ederiz.elimden geldiğince takip etmeye çalışıyom herkesi.bişey söylemem lazım.oğlunuz neden yalnız yatamıyor bunu araştırın hemen en makul çözümü bulmaya çalışın.zor kullanarak,korkutucu yolla değil ya da kızarak.korkutucu ürkütücü şeylerden film görüntü ya da dinleyebileceği anı bunlardan uzak tutmaya çalışın.başka odaya yatırın.yatağının başucunda sevgiyle alakalı masallar okuyun anlatın.başını okşayın bi süre öyle uykuya dalmaya alışsın bakalım.forumdaki arkadaşlardan bilgisi olanlar yardımcı olucaklardır.bu ciddi bi sorun hem de çok.hiçbişeyden korkmadığı halde yalnız yatamıyorsa ilerki zamanlarda korkmadığı halde başkasıyla uyuyabilmek için mazeretler uydurma korkular üretmeye de başlayabilir.ve sonra ne olur zaten tahmin edersiniz bu uydurma korkular gerçeğe dönüşür.