bir sıgara molasında yine geldim işte düşünmektense çareleri yazayım boşluga iki kelime
dün bir karar aldım sagolası bir arkadaş sayesi
nde hiç cesaret yok aslında sıgarayı bırak ma konusunda yazdı yazdı hadi şimdi ben sabna destek olayım dedi yanındayım ne dersin pazartesi bırak tanımadanda güzelliklerin ve destegin ne oldunu ögrendim bu sitede arkadaşlık bir güzel paylaşım var yaşamak gerekiyor anlatmakla olmaz yaşayan arkadaşlar zaten anlıyordurda yeni gelenleredir yazım bir süre sonra ne degerli oluyor destek vay be diyorsun vay be gitmemiş kaybolmamış insanlık hala var var bu dünyanın çivisi kopmuş hayattasevgili arkadaşlar saki bu site benim için bulunmaz bursa kumaşı oldu vallahi birgün site için bir şarkı bile bestelemek geliyo içimden
evet pazertesi bir dost hemde tanımadıgım bir dost sayesinde aldım kararı dotun adını veririm sonra başarırısam o dostki kendini biliyor degilmi can caz nemi olacak bilmiyom valahide bilmiyom billahide bilmiyom telkinler nerede
diyip dinlerim heralde hadi bana kolay gelsin sıgaram bitti molada bitti sevgiyle kalın