merhabalar arkadaşlar bu gün biraz canım sııkın dalgalamadan olabilir suçluluk çok dinledim eskilerden yaşanan bir demet hatırladım belkide bunlarda olabilir dusun bekledigim haberlerde gelmedi muhasebeci arkadaş aramadı aylardır doyaları hazırla sun paraya gelince yok aradım ay taksitleri yatırdım hiç para nakitim yok sonra sen idare ediver banka beklemiyo dogru
sevgili arkadaşım banka beklemez cent bekler ne dicem yok vericenmi evde iş otur fazlasını yolluyo onun daha çok işine geliyor ama nedicen eleman çalıştırıp ssk pirimi ödemektense tabi banada iyi her gün kalk işe git çocukları düşün kime bırakıcan zaten hadi gel beraber çalışalım dediginde duraklamam çocuklarım sözü beraber ortak bu yolu bulmamızı sagladı sen işe gelme sigortada isteme parayı dert etme evette olmuyo digerleri amenna para 3 ayudır kendi alıyor bize taksitler ya biliyorsun birşey deyip kalbinide kırmak olmaz yıllanmış dostluk kendi düşünmeli neyse yaptıgım çizimlerim sonucunuda alamadım begendilermi begenmedilermi faksladım bir cevap yok çizimlede degişiklik istenirse zaman azlıgından sıkışırım neyse 2 -3 gece uykusuzlukla hallederim alıştık nasıl olsa

ya işleri postalayınca bir durgunluk oldu bende sanki uyuşuk isteksiz çocuklarla sadece biraz oyun biraz iş geçiyo biraz az geldi birtakım telkinler ama hangisi

aklımda o kadar çok şeyler varki bin tilkinin bırak kuyruklarını kafaları çarpışıyo çarrpışmaktan alak bullak tilkicikler hiiiiiii

heeeeee