Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2009, 01:32 AM   #10 (permalink)
hiçyoktum
Teğmen

Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: The secret i izledikten sonra

çekim yasasını sadece secret kitabı yada filmiyle sınırlı tutarsanız şüphelere düşmemeniz olanaksız zaten.ama çekim yasasının mutlak gerçek olduğunu hazmedebilmek için başka kaynaklardan ve alanlardan faydalanırsanız gerçekler önünüzde belirecekitr.
yıllardır kuantum fiziğiyle hobi derecesinde ilgileniyorum secretı okuduğumda kuantum fiziğinde okuyup beni heycanlandıran biçok şeyin bu yasada anlatıldığını gördüm.zaten olumlu düşüncenin etkisini, düşünce gücüyle gücüyle nesnelere hakim olmayı, yada yine enerji yollu şifa dağıtanları yıllardır biliyoruz.
aslında maddeyi incelemekten başlarsak işe, bilim adamları bu yolculuğumuzda bizi atom altına götürür ve atomik dünyanın işleyişine, kurallarına,( maddi dünyanın deterministik yasalarına bakarsak buna kuralsızlıkta denilebilir hatta) ordaki parçacıkların hareketlerine ve sonuç olarak tüm varlığın (yada var sandıklarımızın) aslında sonsuz sınırsız bir bütün olduğuna ve özü itibariyle sadece ve yalnızca saf enerjiden ibaret olduğunu anlarız.ve bu gerçek tasavvuftaki vahdet (teklik) bilincine götürür bizi.
çekim yasasındada tek bir büyük bilinç ( akıl, ruh, zeka, evrensel gibi tabirlerde kullanılmaktadır) ten bahsediliyor.yani benim için gerekli olan tüm taşlar yerinde, bişeye inanmam için hem bilimsel hemde tasavvufi anlamda ( özellikle din yerine tasavvuf diyorum çünkü bende din kelimesinin çağrışımıyla tasavvuf kelimesinin çağrışımı çok farklı..) beni tatmin etmesi gerekiyor ve çekim yasasının mantığı bu tatmini sağladı içimde. ama sorun şuki bu yasa iste-al yasası değil, bu yasa daha derin ve daha manevi şeylerden bahsediyor. şükürden mesela yada isteklerinizde hırslı olmamaktan ve uygulamanız gereken adımları yaptıktan sonra huzur ve güven içinde akışına bırakmaktan (ki ben buna tevekkül diyorum), sevgi duymaktan( herkezi ve herşeyi sevmeye çalışın çünkü sevgi frekansı en yüksek duygudur) sürekli güzel ve iyi şeyler düşünmekten vs. vs. soonuç itibariyle tek engelimiz 5 duyu organımız sayesinde edindiğimiz önyargılarımızdır.
onlardan biran önce kurtulmamız dileğiyle...
ve ilgilenenlere bi kitap ismi vermek istiyorum joe vitale ' nin çekim yasası sırrı kitabı çok daha doyurucu secret!a göre. secret'ı okuduktan sonra hepsinin ismide çekim yasası olan birsürü kitap okudum:) joe vitale'nin kitabını ısrarla tavsiye ederim.
birde dizgi hatalarının insanı bunaltmasını bi tarafa koyarsak charles f. haanel' ın yaşamın kapısını açan anahtar diye çalışma kitabıyla beraber satılan gene bir çekim yasasının anlatıldığı bir kitabı var buda baya gerçekçi ama ikisinide okucaksanız kesinlikle joe vitale ninkini sonraya bırakın.çünkü yol göstermesi ve size hadi hemen şimdi dedirtmesi açısından baya başarılı.. bol şans.
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla