evet arkadaşlar bir güne daha merhaba

sizinle paylaşmak istedigim bir sözün içerigiyle hani sabır istemek varya sabır istemek hayat yolunda ne olursunuz sabır istemeyin sabır verildiginde bu sabrınızın getirisi yaşananlarla ölçülme olmaktaymış yıllar önce bir ablamız ah evladım sabır isteme demesini açıklamasını anlamamış eskiden çok kullanan ben azaltmış ama bırakmamıştım

allahtan afiyet isteyiniz ne olursunuz bilen konuşur biz bilmediklerimizden yanlışlarımızdan kullandıgımız yaptıgımız yanlışların bedelini ödemek zorundayız her söz kalple tastiklenip düşüncelerimizle şekillendiginde hayalde maddeleştinde sonuca vardırmakta isteme yogunlugunun getirisiyle
hani deriz ya yemeklerde afiyet olsun neden deriz ne için deriz bir ihtiyacımızın giderirken bize verecegi iyi olanı bulma rahatca ihtiyacımız olanı alma yemek yersin gerisi sana sunulan bedeninin işi bir düzenle yapar işini degilmi afiyette olmayı istemeyi çok çok kullanalım ki hayatın düzeninde sadece bu hayatımız degil ölüm adı verdigimiz ama bir başka yaşam boyutunda yaşamımız içinde düzenin getirilerinin güzelligini almak içim afiyette olmayı dileyelim dostlar sevgiyle kalın