Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili cent, günlüğün hayırlı olsun deneyimlerini bizimle paylaştığın için sağol.Hayatındaki olumlu gelişmelerin devamlı olur inşallah.  |
sagolasın afiyette olasın inşallah beni atlarla güldürdünya allah ömürünü afiyette geçirtsin cemil cümlemizi
mustang bu senin mesajın çok hoş ya arpayı boşver çöre otuna gel
Bende sabah programlarına katılan bi profdan duydum.Kansere iyi gelen bitkileri anlatıyordu.Okadar seyin içinde aklıma da bu kalmış ne yapayım.Benim atlara biraz zaafım varda.Atlara iyi gelen bizede iyi gelir.Ama bana arpayı kaynatıp içmek iyigelmedi alerjimi azdıdı.

hala gülmakteyim gözlerimden yaş geldi kızım ben güldükçe noldu aneee diyo ben gülme kırizindeyim neden dersen artık her çöre otu içmemde at lar gelicek aklıma
çöre otu günümüzde birçok ilaçlarda kullanılmakta kendi araştırmalarım var ama ilerde bu konuda para kazanma ve patent alma niyetim var bitkiler le yapılan tedavi yöntemleri için hayırlısı onun için kendime ayırdıgım bitkiler ve yöntemleri günlüme almazsan hoş görün yaaaa günlüge ne yazacam bussuru şeyler çıktı sırayla yazarım fırsat buldukca ama arkadaşlar gerçekten çöre otu ayrıca ele alırsak sayfalarca bilgiler yazmamız gerekir diyim sadece
mustang sevgiyle kal