evet ne diyordu sır hangisine geldi sınav heycanı bunda yarar gördüm hatta bu telkine bayıldım atakan beye çokkkkkkkkk teşekkürler karar mekanizmasının tam ve iyi kullamna şartlarda uyum kendini disipline etme falan filan yani çok yazacaklarım varda es geçiyorum zaman az kızım durmuyo
telkin karar verme dogruya yönelme sagladıgına ve iç disiplni sagladıgına inanıyorum neden birçok konuda karar hızlandı kendimde dogru adımlar hızlandı olumlu yanlışı görme farkındalık ve çocugumdaki çekişmelerim son buldu nasılmı dersane sınavına giripte 80 soruda 1 yanlış bilemedin 2 yanlış yapan cancazım 2 yıldır bana tepki oldundan eminin 15 yanlışla geliyordu ki gelde kızma hiç unutmam bir sınavda pencere kenarına oturmuş suyu çok sever oglum orda araba yıkama yeri varmış başlamış sınavda seyretmeye

ögretmenin uyarısı ile 20 dakikada soruları cevaplamış sonuç 17 yanlış hadi gelde kızma sanane yıkanan arabadan degilmi ya kızsan olmaz gülsen olmaz neyse sonuç telkinlerle ben ders test demedim o da kendiliginden işlerini yapar oldu dur bakalım bir dersane sınavında sonucu görürüm sizlerlede paylaşırım wave